2777
2789

بازار کار رشتتون چه طوره؟ راضی هستید؟ برا ایشون توضیح بدید از مزایا و معایب رشتتون

@_rahgozar_  

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازار کار رشتتون چه طوره؟ راضی هستید؟ برا ایشون توضیح بدید از مزایا و معایب رشتتون @_rahgozar_ &n ...

من رشته کارشناسیم حقوق بود الان ۳۱ سالمه بیکارم برا کار نمیرم  والا همه رشته ها بیکاری دارن بازار کار برام مهم نیست فقط میخوام تو اجتماع باشم و از محیط خونه دور باشم

وای منم میخواستم همینکارو بکنم  مرسی  👌😅

الان میاد فحشمون میده 😂 من برا کار نمیرم رشته کارشناسیم حقوق بود اگه کار بود برا اون کله گنده بود من بخاطر شرایطم باید از خونه دور باشم فقط یه رشته میخوام که سرگرم باشم 

من رشته کارشناسیم حقوق بود الان ۳۱ سالمه بیکارم برا کار نمیرم  والا همه رشته ها بیکاری دارن باز ...

چرا ازمون وکالت ندادی پس؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چرا ازمون وکالت ندادی پس؟

شغل پرتنشی هست به وکالت علاقه ندارم زبونشم ندارم استخدامی هم در نمیام یا سهمیه دارا اولویت هستن یا کارمندا با سابقه خودشون رو میزارن تهش اگه شد یه نفر آزاد دربیاد

شغل پرتنشی هست به وکالت علاقه ندارم زبونشم ندارم استخدامی هم در نمیام یا سهمیه دارا اولویت هستن یا ک ...

آره پذیرش استخدامی خیلی سخته ولی میتونی مثلا با دوره های فن بیان رو خودت کار کنی حیفه وکالت رو از دست بدی به نظرم

آره پذیرش استخدامی خیلی سخته ولی میتونی مثلا با دوره های فن بیان رو خودت کار کنی حیفه وکالت رو از دس ...

دوسش ندارم استرس میگیرم اعصابم نمیکشه یه شغل بی دغدغه مثل عکاسی و اینا میخواستم بدبختی پولم نداشتم که برم عکاس بشم 😂

دوسش ندارم استرس میگیرم اعصابم نمیکشه یه شغل بی دغدغه مثل عکاسی و اینا میخواستم بدبختی پولم نداشتم ک ...

خب چرا از همون اول رشته ای که دوس نداشتی رو خوندی؟ اجبار خانواده بود؟

خب چرا از همون اول رشته ای که دوس نداشتی رو خوندی؟ اجبار خانواده بود؟

نه اجبار نبود ولی توی انتخاب رشته ام فکر نمیکردم حقوق قبول بشم منم همینجوری اولویت اول زدم حقوق و دراومدم گفتن علاقه ایجاد میشه و نشد  ولی از بین درساش حقوق خانواده رو دوست داشتم بقیشون رو ندوست  

نه اجبار نبود ولی توی انتخاب رشته ام فکر نمیکردم حقوق قبول بشم منم همینجوری اولویت اول زدم حقوق و در ...

خب میتونی ازمون وکالت بدی و فقط پرونده های خانوادگی رو برداری