2777
2789
شاید یه روزی منابع رو بخرم بخونم ولی میدونم تنبلم نمیخونم وگرنه هوشم خوبه

سریعتر تصمیمتو بگیر اگه این تسهیل برداشته بشه به شدت ظرفیتا رو کم میکننا

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثبت نامش کی هست ؟

هنوز مشخص نیس که امسال آزمون دیگه ای باشه یا نه چون آزمونی که ما مرداد دادیم تعویقی ۴۰۱ بود ولی خب احتمالا باز تابستون ۴۰۳ ازمون هس ثبت نامشم حدودا دو ماه قبلشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مرسی عزیزم لطف کردی 😘

خواهش میکنم موفق باشی

الان میاد فحشمون میده 😂 من برا کار نمیرم رشته کارشناسیم حقوق بود اگه کار بود برا اون کله گنده بود م ...

سلام گلم چرا فحش بدم؟

از دوستان ممنونم منو تگ کزدن لطف کردن 

از اولی اینجام تا الان ب هیچ کس توهین نکردم اگ بقیه بهم کرده باشم ولی من اصلا نکردم 

عاها گل برو بهترین کار میکنی من چون بازار کارش دلمو میرنه نمیتونم برم😔

وگرنه عاشقش تربیت بدنی بودم 🥲

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

هنوز مشخص نیس که امسال آزمون دیگه ای باشه یا نه چون آزمونی که ما مرداد دادیم تعویقی ۴۰۱ بود ولی خب ا ...

آبجی مرسی منو تگ کردی 🩶🩶🩶 لطف کردی بهم 

سلام گلم چرا فحش بدم؟ از دوستان ممنونم منو تگ کزدن لطف کردن  از اولی اینجام تا الان ب هیچ کس ...

نه میدونم فحش نمیدی به شوخی گفتم ، میدونم داری روزای سختی رو میگذرونی ان شالله هرچه صلاحت هست هر چه خیره تو اون مسیر قدم برداری 

آبجی مرسی منو تگ کردی 🩶🩶🩶 لطف کردی بهم 

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم البته ایشونم رشتش این نبوده بعدا متوجه شدم تازه میخواد برا ارشد انتخابش کنه

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم البته ایشونم رشتش این نبوده بعدا متوجه شدم تازه میخواد برا ارشد انتخابش ...

عآره عزیزم خودش میگ بازار کار برام مهم نیس 

بستگی داره چی بخوای بخونی

روانشناسی ورزشی 

مدیریت

فیزیولوژِی فرزش

اسیب شناسی 

هرکدوم منایعش متفاوته 

روزانه هم سه رقمی دورقمی میگیره

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

سلام خوندین برای ارشد تربیت بدنی ؟

من کتابهای مدرسان شریف رو دارم اگه خواستی بهم بگو 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.