الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما به مشاورهای خوب مراجعه کن. من ادمهای داغ دیده دیدم که خوب شدن.
چطور دلت میاد یه داغ دیگه رو دل خانوادت بذاری؟
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
خدا رحمتشون کنه ، بزرگوار به نظر میاد این مدل فراموشی ناشی از افسردگی هست ، سعی کن با برادرت ارتباط روحی برقرار کنی و جای خالیشو اینطور برای خودت پر کنی ، به نیت برادرتون کار خیر انجام بدید مثلاً چقدر خوبه هزینه ی یه پسر بچه که همنام برادرتون باشه رو متقبل بشید ، کمیته ی امداد تشریف ببرید بگید میخوام یکی از پسرهای ایتام یا محسنین رو کمک کنم تا راهنماییتون کنن ، سایتشونم هست ، مرگ زیباتر از اون چیزیه که برای ما تعریف کردن ، وقتی بدونید روح برادرتون در نزدیکترین حالت ممکن به خداست و خدا از مادر هزاران بار مهربون تره چرا باید براش ناراحت باشید؟! اگر داداشتون رفته بود یک کشور دیگه و شما مطمئن بودید جاش عالیه و هر از گاهی هم براش کادو میفرستادید چه حالی داشتید؟الان هم دقیقا همینه من معتقدم اون دنیا به مراتب خییییلی بهتر از این دنیاست فقط یادش باش که میبینه و میفهمه و خوشحال میشه .
سوم برادرم با مادرم دعوا کرد که میرم سکایت میکنم حقمو میگیرم.مادرم نذاشت بیاد خونشون مونده خونه پدرش ...
چه عفریته ایه ک درک نکرده دل مادرت شکسته بوده و عزادار بودید حالا اگ خودش واسش مهم نبود فوت شوهرش حداقل درک مبکرد یه مادر پاره تنش رو از دست داده و زمان بده ررا حقش
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید