2777
2789
عنوان

از وقتی برادرم رفته نابودم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 49 پست
میاد توخوابم کلا نابودمیشم😭

😭😭😭😭😭😭

نامزد خواهرمم ۲۱سالش بود یهو بیماری بد گرفت فوت شد 

تو شوک بودیم نفهمیدیم کی گرفت کی فوت کرد 

اینجا واسش می‌نویسم شاید یه طوری به گوشش برسه : 

رفتنت زود بود امیر جان💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدا رحمتت کنه منو ببخش خیلیییی اذیتت کردم برادرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالا خدا به دلت آرامش و صبر بده،روحش شاد،سعی کن براش قران بخونی،با امام رضا حرف بزنی تا دلت آروم بگیره،میدونم سخته اما سعی کن زندکیتو ادامه بدی همش ب برادرت فک نکن،هم خودت . بچهات داغون میشید خدانکرده هم اون بنده خدا دلش نمیخاد خواهرش غصه بخوره،بجاش ذکر بگو دعابخون واسش ک انشالا خدا ببخشه و جاش بهشت باشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بازنش دعوا کرده خودکشی کرده.ما تومسافرت بودیم😭

روحش شاد هر چند اصلا نمیدونم اصلا اون دنیا چجوریه روحی وجود داره یا نه همه باورمو از دست دادم رفته😪

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
زنش الان چه کار می‌کنه ؟ اصلا هیییییچ چیز و هیچکس ارزش حتی یه ذره ناراحتی ندارن کاش دل منم بفهمه

سوم برادرم با مادرم دعوا کرد که میرم سکایت میکنم حقمو میگیرم.مادرم نذاشت بیاد خونشون مونده خونه پدرش.۶ماهی میشه

حتما به مشاورهای خوب مراجعه کن. من ادمهای داغ دیده دیدم که خوب شدن.

چطور دلت میاد یه داغ دیگه رو دل خانوادت بذاری؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
روحش شاد هر چند اصلا نمیدونم اصلا اون دنیا چجوریه روحی وجود داره یا نه همه باورمو از دست دادم رفته😪

باورتو ازدست نده که من تجربه ی کما دارم و الا شاید مثل تو باور نمی‌کردم 

ولی فقط بگم اون دنیا واقعا هست فقط و فقط اعمال خوب به داد آدم میرسه 

ترک گناه

خدا رحمتشون کنه ، بزرگوار به نظر میاد این مدل فراموشی ناشی از افسردگی هست ، سعی کن با برادرت ارتباط روحی برقرار کنی و جای خالیشو اینطور برای خودت پر کنی ، به نیت برادرتون کار خیر انجام بدید مثلاً چقدر خوبه هزینه ی یه پسر بچه که همنام برادرتون باشه رو متقبل بشید ، کمیته ی امداد تشریف ببرید بگید می‌خوام یکی از پسرهای  ایتام یا محسنین رو کمک کنم تا راهنماییتون کنن ، سایتشونم هست ، مرگ زیباتر از اون چیزیه که برای ما تعریف کردن ، وقتی بدونید روح برادرتون در نزدیکترین حالت ممکن به خداست و خدا از مادر هزاران بار مهربون تره چرا باید براش ناراحت باشید؟! اگر داداشتون رفته بود یک کشور دیگه و شما مطمئن بودید جاش عالیه و هر از گاهی هم براش کادو میفرستادید چه حالی داشتید؟الان هم دقیقا همینه من معتقدم اون دنیا به مراتب خییییلی بهتر از این دنیاست فقط یادش باش که میبینه و می‌فهمه و خوشحال میشه .

سوم برادرم با مادرم دعوا کرد که میرم سکایت میکنم حقمو میگیرم.مادرم نذاشت بیاد خونشون مونده خونه پدرش ...

چه عفریته ایه ک درک نکرده دل مادرت شکسته بوده و عزادار بودید حالا اگ خودش واسش مهم نبود فوت شوهرش حداقل درک مبکرد یه مادر پاره تنش  رو از دست داده و زمان بده ررا حقش

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
حتما به مشاورهای خوب مراجعه کن. من ادمهای داغ دیده دیدم که خوب شدن. چطور دلت میاد یه داغ دیگه رو دل ...

نمیتونم قبول کنم.ماهم بازی بچگی هم بودیم هرآتیشی بور باهم میسوزندیم.بچمو اون بغل گرفت گوشش اذان گفت.....