2777
2789

بچه ها شوهرم از دوستم خوشش نمیاد.البته دختر خوبیه. ولی ب دلایلی باهاش مشکل داره. بعد من دیگه ب شوهرم چیزی نگفتم براش کیک تولد خریدم براش اوردم . حالا دوستم میگه مرسیییی میزارم اینستا تگ میکنم. شوهرم پیج منو داره. بهش میگم تگ نکن لطفا ..میپرسه چرا.  موندم چی بگم بهش حالا😭

بگو شوهرم ازینکه زیاد برم اینستا خوشش نمیاد

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید شوهرت چیزی دیده ازش که خوشش نمیاد واسه منم شوهرم میگفت فلانی رو ول کن اینا من ادامه دادم رفاقتشو 

آخر دیگه شوهرم پیامایی که به شوهرم داده بود رو نشونم داد...

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...

تو الان موندی بین شوهرت و دوستت؟؟

برو به دوستت بگو به شوهرم نگفته بودم که اومدم پیشت و فکر می‌کنم ناراحت میشه از این قضیه

و اینکه از من به تو نصیحت شوهرتو همیشه اولویت قرار بده 

نه اینکه از دوستت بگذری ولی بشین خیلی منطقی باهاش حرف بزن دلیلشو بپرس ازش.

دیدی راضی نمیشه دوستتو بذار کنار 

بگو شوهرم خوشش از این کارها نمیاد.

یاد ی بنده خدایی افتادم بزار داستانش رو مختصر بگم.

ی همسایه داریم طبقه پایین شوهرش با یکی از دوستای خانمش بشدت لج افتاده بود و اجازه نمی‌داد با هم رفت و آمد کنن چند بار زن و شوهر با هم دعوا داشتن سر این قضییه بعد ی مدت شوهره کوتاه اومد وسکوت کرد رفت و آمدها عادی شد حالا فکر میکنی این وسط چه اتفاقی افتاده بود ک شوهره دست از بد بینی ومخالفت رفت و آمد خانمش با دوستش برداشته بود ؟؟؟

شوهره با دوست خانمش صیغه کرده بود برده بودش شمال عکس واستوری گذاشته بودن .زن بدبختش رگ خودش رو زده بود رسوندیمش بیمارستان شوهرش گفت هرچی ب خانمم گفتم اینو نیار تو خونه زندگیمون قبول نکرده حاضر بوده زندگیمون بخاطر رفاقتش خراب کنه منم دیدم همدیگه رو خیلی دوست دارن صیغه ش کردم راحت تر رفت و آمد کنن وبهم نزدیک تر بشن .

نتیجه میگیریم رفیق ودوستمون رو ب خوشبختی وزندگی شخصیمون گره نزنیم.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم