2777
2789
عنوان

کیا به شدت درون گرا هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 35 پست
من  ولی با کسایی که حال کنم میگم و میخندم

من فقط با شوهرم و خانواده خودم تازه با اینام نه زیاد

با خانواده شوهرم اصلا دوست ندارم رف آمد کنم روحم بهم میریزه اگه بیان هم میخام زود برن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط با شوهرم و خانواده خودم تازه با اینام نه زیاد با خانواده شوهرم اصلا دوست ندارم رف آمد کنم رو ...

منم 

و اینکه از تلفنی صحبت کردن خوشم نمیاد، کسی هم زنگ بزنه ج نمیدم 😂

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
من فقط باید تنها تو تاریکی باشم تلویزیون سایلنت گوشی بی‌صدا فقط سکوت 

من باز با گوشی و اینا میخام کار کنم تلوزیون مشکلی ندارم فقط خلوت باشه مهمون نیاد به گوشیم زنگ میزنن جواب نمیدم

من باز با گوشی و اینا میخام کار کنم تلوزیون مشکلی ندارم فقط خلوت باشه مهمون نیاد به گوشیم زنگ میزنن ...

کلا من عاشق سکوتم .حرف های اطرافیانم زیاد برام جالب نیست از تنهایی فوق العاده لذت میبرم و آرامش دارم کتاب میخونم دوست صمیمی ندازم و نمیخام داشته باشم عاشق خانوادمم تو محیط کارم با کسی صمیمی نمیشم اما به هرکس بتونم کمک میکنم اما رسمی .تو اتاقم تنهام گفتم کسی اتاقم نباشه که راحت باشم 

کلا من عاشق سکوتم .حرف های اطرافیانم زیاد برام جالب نیست از تنهایی فوق العاده لذت میبرم و آرامش دارم ...

چه خوب منم دقیقا با کسی نمیخام صمیمی بشم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم چون متاهل بیشتر از آدم مجرد باید با بقیه تعامل کنه🥺🥺ولی خودم دوست دارم بچم اجتماعی بشه

چه خوب منم دقیقا با کسی نمیخام صمیمی بشم کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم چون متاهل بیشتر از آدم مجرد باید ...

من که دوست ندارم بچم اجتماعی باسه دلم میخاد اونقدر روحیه قوی داشته باشه که خودش به تنهایی بتونه دنیای زیبایی برای خودش خلق کنه و ازش لذت ببره و عاشق خودش باشه .آدم ها این روزا آدم و بیشتر تنها می‌کنند 

بنده جوری درونگرام طرف برا اولین بار منو ببینه فک می‌کنه قیافه میگیرم و مغرورم.

ول من از حرف زدن متنفرم.

فقط پیش کسایی که دوستشون دارم راحتم.

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

منم همینم یه درونگرای خالص

همه تو مهمونی لذت میبرن من دهرم جون میدم

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

ببین هر جور دوست داری زندگی کن 

به حرف میردم چی کار داری؟ 

سعی کن روت تاثیر نذارن

اگه واقعا با اینجور ک هستی آرامش داری توجه نکن دیگران نظرشون چیه اگه نه داری اذیت میشی که درونگرایی سعی کن عوض بشی

💕🧚‍♀️