2777
2789
عنوان

عشق در نگاه اول

634 بازدید | 25 پست

وای امروز ساعت 5 با دوستام تو کافه نشسته بودیم

وسط محیط کافه یه میز گرد بزرگه که چندین نفر میشینن

ارتفاع صندلی ها هم زیاده 

دستم خورد ایرپادم افتاد زمین   

با استرس پاشدم تا برش دارم زودتر یه پسره دیدم جلوم خم شد 

بعد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق نیست این عزیزم 

حس مثبت هست 

عشق انقدر الکی به وجود نمیاد که

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بعد ایرپاد رو داد بهم گفت بفرمایید یه لبخند بامزه زد چال لپش معلوم شد 

پسرهههه خوشگللل قدبلند .من یه دقیقه موندم

گفتم ممنون دوستام کف کرده بودن

پسره دوباره نشست پیش دوستاش روبرو ما

نه تنها به عشق در نگاه اول حتی به عشق هم اعتقاد ندارم

اینم یه نوع بیماریه گرفتم

هدفی دارم که برایش سه ساله میجنگم ارزو میکنم هرکسی به دعا های من امین بگوید به بزرگترین خواسته اش برسد

نمیشه اسمش رو گذاشت عشق بلکه باید بگیم علاقه در نگاه اول،چون عشق به مرور زمان و با تعامل با اون طرف پیش میاد

به هر حال عزیزم خوشحالم برات برای این حال خوبی که تجربه میکنی❤️

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃