2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی عشق نیست واقعا

دوطرف عاشق هم هستن ولی نمیتونن کنار بیان باهم یا کنار هم خوشحال نیستن 

بنظرم یکی که پیشش خوشحال باشی و ی حس دوس داشتن داشته باشین بهم دیگه و احترام تو رابطتون باشه کافیه

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

متاسفانه پسراهمه روباهم میخان ..😄

شوخی کردم عزیزم ..انشالاهمچین موردی که میخای سرراهت قراربگیره 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ن راست میگی😂😂 ولی تکو توک هستن ک فقط عشقشونو بخان🥲

خدایا تک وتوک پلیز برای همه ی دختران سرزمینم 🥺🤭

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
با هر کی اشنا شدم ازدواج‌کنم‌ینی؟

نه منظورم از روابط جنسی که بدون ازدواج هست..  باید درست انتخاب کنی تا ازدواج کنی..  فقط برای رابطه جنسی ازدواج نکن ببین روحیات اون شخص با تو یکی هست یانه در چهار چوب خانواده با شخص آشنا  شو اگه قصد ازدواج داری بهش رو نده