2777
2789

الان که درگیر یسری مشکلاتم همه نیگن بیخیال خودت بزرگ کردی ولی من انگیزه ندارم واسه ادامه دادن 

اصلا هم از اینایی نیستم که با کسی دوست بشم یا چمیدونم تو فاز ازدواج باشم 

کلا تا این سن که ۲۲ سالمه درس خوندم ۱۸ سالگی رفتم فرهنگیان بعد فاز معلم موفق و رتبه ۶۲ ارشدو اینجوری بودم .

الان شدم افسرده بی حال که به زور دهنم غذا میدن معلمم میرم مدرسه میام همش سرم بیمارستان فشارم مدام ۶ یا ۷ بابام کارگره انقدر که کارشو ول کرده اومده اورژانس بخاطر من تو این ۲۰ روز مامان ندارم مامانی همون مامان بابام با عصا میاد غذا میده بهم 

الان یه ویدیو دیدم گفتم شاید اگه کسی تو زندگیم بود یکم بهتر میشدم انگیزه میگرفتم 

نمیدونم که اصلا نمیدونم داره چی میشه چیکار میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر مشغولی شغلتم خوبه خیلیا آرزوسو دارن تا مرز خود کشی میرن.ازدواج درمان نیست اول باید حالتو خوب کنی جای مادرتو پر کن برعکس بار نباش رو دوش پدرت ...چقدر خانوادت خوبن حواسشون بهتره به خدا نزدیک شو ایجاد انگیزه کن ازدواجم ب جاش ورزش کن دوستای جدید پیدا کن ممکنه ویتامین آن کم هستن بخصوص Dخیای رو روحیه تاثیر داره.شما کاری کن بهترین الگو دانش آموزان باشی عزیزم ❤️

خوبش بله اگه بیاد خیلی بهتر میشی 

ولی موقتیه اگه افسردگی داشته باشی

خوبش منظورم شوهره  نه دوست پسر...

ولی در کل اکثرا مردا و پسرای ایرانی نبودشون تو زندگی بیشتر باعث حال خوب میشه 

همینکه حالتو خراب نکنن کافیه

اصلش اینه که خودت و تنها خودت باید برای زندگیت و شادیت تلاش کنی  

حالتو به فرد دومی چه زن چه مرد  به هیچ کس نسپر 

خودت مسئول حال  خودت باش

و اگه افسردگی داری تا دیرتر نشده درمان کن

نمیدونم مشکلت چیه که وضعیتت شده این

فقط خیلی مواظب باش به خاطر این حال بد روحی دچار توهم عشق نشی و الکی فکر نکنی عاشق شدی و لطفا به خاطر خوب شدن حال خودت احساسات کسی رو جریحه دار نکن

حتما حتما برو مشاوره و ریشه ی مشکلتو پیدا کن و درمانش کن هر چیزی که آزارت میده رو حذف کن

خب عزیزم چرا با خودت اینجوری میکنی؟

چه دلیلی داره انقدر ناامید و افسرده باشی؟ خداروشکر شغل خودتو داری، مستقلی برا خودت درامد داری، شاد باش، برو سرکارت بیا، به خودت به روحیه ت برس، مطمئن باش به وقتش ادم خوب و مناسب خودت هم سر راهت قرار میگیره تو که هنوز سنی نداری انقدر ناامیدی