2777
2789
عنوان

پول وعلاقه

383 بازدید | 35 پست

کم وبیش همه تون آقای چرچیل رو می شناسید،یه داستان باحال داره که واقعیت زندگی های امروزی شده:

یه روز سوار تاکسی شدم تابرم به محل سخنرانی،وقتی به محل سخنرانی رسیدیم به راننده تاکسی گفتم:

آقای راننده منتظر بمونید تابرگردم ومنو به آدرس بعدی برسونید.

راننده ازاونجایی که منو نمیشناخت گفت نه می خوام زودتر برم خونه و از رادیو حرفای چرچیل رو گوش بدم

سخنرانیاشو دوس دارم،ازحرفش خوشم اومد و پول زیادی بهش انعام دادم

راننده هم یه نگاهی به پول کرد وگفت گوربابای چرچیل تاصبح هم بخوای اینجا وایمیسم

*اونجا بود که فهمیدم پول علاقه ها روهم عوض می کنه*

جمله ی ساده ای هستش ولی جای فکر کردن داره

احترام احترام میاره....
ای بابا

مغان چیه؟ کاربریت ؟

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم منطقس

اهان اون مغان داروخانه بابام یه زمانی اونجا بود کلی عذاب کشید  فرهنگ هامون نمیساخت

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
اهان اون مغان داروخانه بابام یه زمانی اونجا بود کلی عذاب کشید   فرهنگ هامون نمیساخت

عههه😂😂😂منم خداروشکر اهل اونجا نیستم. اونجا کار می‌کردم، کاربری میساختم هیچی پیدا نکردم نوشتم مغان😂

🎭کاربر پسر
عههه😂😂😂منم خداروشکر اهل اونجا نیستم. اونجا کار می‌کردم، کاربری میساختم هیچی پیدا نکردم نوشتم مغان ...

پارس اباد میگی دا

اره داروخانه بابام اونجا بود خدایا

رل قبلیمم اونجا بود میگفت که کوتاه نپوش بلند بپوش 

زیاد نرو بیرون

باید با مامانم اینا زندگی کنی 

گفتم هری بابا  

بخدا اونجا همه مشکل دارن نه زن بگیر نه شوهر کن

اره😂ولی همشون پول دارن

کجا پول دارن اخه 3 تا زمین دارن اونا رو میکنن ..

خب همشون هم دیپلم 

بخدامیلیادر بود ودیپلم داشت زنش نمیشدم اونم افتاب سوخته

کجا پول دارن اخه 3 تا زمین دارن اونا رو میکنن .. خب همشون هم دیپلم  بخدامیلیادر بود ودیپلم دا ...

3تا زمین؟؟ خیلیاشون 50هکتار زمین دارن. ولی درکل خلاف و.. زیاده. نمیدونم شماهم دیدین یانه. مخدر و.. منبعش اونجاس

🎭کاربر پسر
ولی اینجوری بودن خوبه

این جوری بودن باعث به وجود اومدن تجربه های تلخ میشه،بذاراین طوربهت بگم،بخوای علاقه هات تغییرنکنه وعلاقه ت به ثمر بشینه به این کاغذ سبزاحتیاج  داری

احترام احترام میاره....