2777
2789
عنوان

❌معلما سال اول تدریستون چطور بود؟

2670 بازدید | 21 پست

اگه برمیگشتین عقب چه کار هایی رو انجام میدادین یا نمیدادین؟

من ادم ضعیفی نیستم دانشجو معلم بودم چون سال اول تدریسمه هم تو محیط همکاران هم از طرف اولیا به شدت اذیت میشم سنمم کمه ریزه میزم 

۲۲سالمه 

من کل زندگیم شده فیلم تدریس ببینم 

زنگ های تفریح هم تو کلاسم حتی یه اب نمیخورم الان ۲۰ روزه که من خونه غذا هم نمیخورم فشارم ۷رو ۳ فقط با از حال رفتن سرم میزنن 

حالا بهانه های اولیا چیه؟

چرا به تک تک تکالیف باز خورد داده نمیشه؟

چرا گفتی میپرسم از بچه من نپرسیدی؟

مدرسه دولتی با ۳۹ تا دانش اموزم خانوم کلاس شلوغه بچم نمیفهمه 

چرا تمرین ریاضی رو خودش حل کنه تو کلاس حل کن

چرا لغت یا دوسه تا سوال علوم رو میفرستی تو گروه ما وارد کنیم خودت برای تک تکشون بنویس

چرا ازمایش میکردین بچه منو مشارکت ندادی؟

بچم قدش بلنده که بلند چرا عقب بشینه هرجا دوست داره باید بشینه

اینا همه واسه یه مدرسه دولتی با ۳۹ تا شاگرد تو یک کلاس بچه ای هست از املا میترسه بیش فعاله یکی هرروز زنگ اول گریه میکنه مامانشو میخواد

شوخی نمیکنم گفته بودم کلمات سخت بنویسن بعد چون دفتر ریاضی ها رو نگاه کرده بودم وقت نشد مشق ببینم امروز به مدیر ناظم نماینده اولیا رنگ میردن که معلم امضا نمیکنه تکالیف رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد بهشون رو دادی، پارسال معلم پسر من اولین سال تدریسش بود انقد خوب کلاسو اداره میکرد فقط کافی مهربون باشی بعدشم مگه قراره معلم به تک تک دروس برسه اونم 39تا دانش اموز جلسه توجیحی بزار اولیا رو روشن کن

چیکار کنم ؟

اولا که اصلا و ابدا فراتر از وظیفه ت و تایم کلاسی کار نکن 

زنگ تفریح خورد بیا بیرون و ب استراحتت برس 

بیخودی تیریپ فداکاری بر ندار 

دوما قاطع باش در برابر اولیا ، بهشون رو نده ک اجازه بدن ب خودشون ک تو کارت دخالت کنن 

مدیر و معاون هم حرفی زد با احترام بگو من دارم کارم رو انجام میدم و ممنون میشم ب من اعتماد کنید نه اولیایی کرونج دقیقه هم سر کلاس من نبوده 

محکم باش ، حرفات رو قاطع بزن 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
دوم

اگه پایه بالاتر بودن می گفتم گروهبندی کنی و سرگروهها اول وقت تکلیفا رو ببینن و شما فقط برای سرگروهها رو ببینی

اما اینا کوچیکن راهکار اینه که برای اولیا جلسه بذاری و بگی روش دیدن تکلیف در کلاسهای شلوغ اینه که هرروز ده تا دفترو به صورت رندوم ببینم و بازخورد بدم 

و این که اونقدر محکم و با اعتماد به نفس حرف بزن که اولیا اجازه دخالت به خودشون نده همین حالتو در مورد مدیر و معاون هم داشته باش

سوالا رو برای اولیا نفرست بهشون احازه دخالت میدی با این کار

روی تخته سوال بنویس به بچه ها بگو بنویسن و زمان تعیین کن تا سرعاشون بیشتر بشه هر کی سریعتر سوالا رو وارد دفتر یا کتابش کرد تشویقش کن زود همشون سرعت عملشون زیاد میشه

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
کار از وقتی خراب شد که این گروه های مجازی زده شد و والدین شدن نخود هرآش  ومیخان تمام کمبودای د ...

معلم باید مدیریت کنه و اجازه نده نخود آش بشن

اگه پایه بالاتر بودن می گفتم گروهبندی کنی و سرگروهها اول وقت تکلیفا رو ببینن و شما فقط برای سرگروهها ...

شما معلمی ؟؟ 

اون قسمت ک گفتید در برابر مدیر و معاون با اعتماد ب نفس حرف بزن میشه بگید یعنی چجوری ؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
معلم باید مدیریت کنه و اجازه نده نخود آش بشن

اخه داستان داره من سال اولمه و ابلاغ منو ۳۱ شهریور دادند قبل من یه خانم دیگه جلسه گذاشته بود ولی اداره موافقت نکرد و برای اون همکار مشکل پیش'امد و من رو دلدند 

همکار قبلی هم دوست مدیر بود اوایل برنامه این بود که با سخت گیری و اعتراض ها من برم و اون قبلی بیاد واسه همینه

شما معلمی ؟؟  اون قسمت ک گفتید در برابر مدیر و معاون با اعتماد ب نفس حرف بزن میشه بگید یعنی چج ...

بله معلمم

ببین محکم و بااعتماد به نفس یعنی اینکه مثلا اگه مدیرم بگه اولیا تماس گرفتن و گفتن شما تکالیف رو نمی بینی جوابم اینه : 

به صورت رندوم ده تاتکلیف می بینم تا زمان بیشتری داشته باشم برای آموزش و همین طوردقت بیشتر در بررسی تکالیف میتونم ۴۰ تا تکلیف روفقط امصا کنم و اولیا هم اصلا متوجه نشن من با دقت دیدم یا نه

پس ممنون میشم اجازه بدین کارمو اون جوری که بلدم و صلاح می دونم انجام بدم

یا اگه بگن سوالا رو برای هر دانش آموز بنویس یا کاری بیشتر از وظیفه انجام بده میگم ساعت کلاس هفتاددقیقه اس و سهم هردانش آموز میشه یک و نیم دقیقه پس اشکال از زمان بندی مرجع بالاتره نه من معلم

اینا رو به عنوان مثال گفتم که معنی محکم گفتن رو برسونم