2777
2789
عنوان

خاستگاریم بهم خورد

228 بازدید | 10 پست

بچه ها همه خانوادم تایید کردنو خیلی دوس پسره داشتن و خودمم متاسفانه گفتم ک یه خاستگار دارم فامیلمونه زنگ زدن بخاستگارمو اینا گفتن این دختر ماستو ما حق دارشیم من یه ۸ ساله این پسررو نمیخوام ولم نمیکنه متنفرم ازش ایندمو خراب کرد پسرو تهدید کردن این پسر اقوام خیلی دورمون بود اونام منصرف شدن 

حالم ازشون بهم میخوره ولی نمیتونم چیزی بگم چون خیلی تو درتوییم نسبتمون 

واقعا خیلی نا امید شدم هرکی میاد این پسره بیشعور جلوشونو میگیره نمیدونم واقعا چیکار کنم پدرمم میگه فامیله نمیشه چیزی بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگار جدیدت زنگ زده به خواستگار سابقت؟ مگه میشه؟

خواستگار سابقش زنگ زده به جدیده چون فامیلن و همو میشناسن

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
زبون داشته باش غلط کرد مگ تو بی صاحبی ک حق دارتن اونا؟

بخدا خستم کردن واقعا نا امید شدم نمیفهمن ک من دوسش ندارم میخوان اجبار کننن میگن دوس داشتن بعد ازدواجه خانوادگی عموهامو دختر عموهام پشته همو گرفتن بیچاره خواستگارم پا کشید اینا میخوان من هیچ وقت ازدواج نکنم تا دیگه ناچار شم اینو انتخاب کنم 

خیلی ناراحت شدم واقعا حس کردم دارم زندگی جدیدمو شروع میکنم 🥺

زنگ بزن به خواهری مادری کسی از او خواستگاری اسبق قشنگ بشووور

تواین ماه ده بار گفتم من ازین پسر متنفررررررررررمممممممممم ده بار نظر منو خواستن دارم روانی میشم از دستشون اصلا نمیفهمن یه فامیل داریم این خانوادم بزور گفتن ک باید عروس ما شی بیچاره دختر بزور ازدواج کرد با پسره نزاشت دس بهش بزنه دور یسال باهاش فقط زندگی کرد در اخر طلاقم گرفت