2777
2789
عنوان

خانوما بیبی چک مثبت و آزمایش مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 31 پست

لقاح دیر بوده بتات پایینه کمکم میره بالا

علاعمت برا بارداری منم اول سینم درد گرفت حتی به خواهر شوهرم تو بازار گفتم تاحالا سینه درد نداشتم حالا دارم ولی ازبس بی بی منفی دیدم نمیخوام بی بی بزنم میزارم سر دوماه نشدم یه راست میرم سونو هیچ ما چند روز بعد چنان تهوع حساس به بو خواب آلود شدیم ک داد زد باردارم بی بی چک نزده تعیین جنسیت هم برام کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک قسمتت شه

مارک بی بی چک چیه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
چه مارکی بگیریم که دقیق تر نشون بده یعنی به مارک بی بی بستگی داره 

آره روژان خوبه 

اطلس هوم هروقت باردار نبودم زدم منفی بوده 

ولی مدبکور هاله الکی داشت .. ویتاسایین که اصلا فقط هاله میندازه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نمی‌خوام نا امیدت کنم اما منم عقب انداختم بی بی زدم همینجور هاله کمرنگ انداخت اما باردار نبودم به نظ ...

من ماه پیش همه جوره علایم داشتم ولی سر تاریخ پریود شدم این ماه چهار روزه عقب انداختم اصلا تو عمرم سابقه چهار روز تاخیر نداشتم زیر دلمم خیلی تیر می‌کشه توکل ب خدا 

انشالله دامنت سبز شه🌹

روژان ب نظرم دقیق میاد

پس بارداری گلم 😍