mamanetahaaa مدیر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5151 عنوان توروخدا بیاید خیلی استرس دارم | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 19 پست فردا کلاس رانندگی دارم ولی از استرس و ترس دارم دیونه میشمچیکارکنم ارومشم ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️ 1402/07/19 | 18:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5151 پس چطوری پیش افسر نشستی امتحان دادی؟😂 با قرص پروپرانولاتفاقا مربیم اونموقع ها میگفت خیلی عالی بار دومم قبول شدمولی الان دیونه شدمالبته اونموقع ام خیلی میترسیدما بار اول یادمه قشنگ دست و پام میلرزید یهو زدم رو ترمز گفتم من میخوام پیاده بشم🤣 ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
استرپتوکوک_نومونیا عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4208 با قرص پروپرانول اتفاقا مربیم اونموقع ها میگفت خیلی عالی بار دومم قبول شدم ولی الان دیونه شدم الب ... اییی😂 نباید بترسی من ۱۹سالمه تازه گواهینامه گرفتم بار اول قبول شدم ولی ماشین ندارم دلم پررررر میکشه واسه رانندگی😂😂 💛من میتونم💚باید بتونم🤍
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5151 اییی😂 نباید بترسی من ۱۹سالمه تازه گواهینامه گرفتم بار اول قبول شدم ولی ماشین ندارم دلم پررررر میکشه ... دمت گرم اینجا تا ۳بار مردود میکنن تا پول کلاس بری ولی من چون واقعا خوب بودم بار دوم قبولم کردانشاالله که ی ماشین میخری عزیزم برا خودتتوروخدا دعا کن خوب پیش برهساعت ۹باید اونجا باشمپسرم۶سالشه میگه مامان تو نرو من میرم بجات ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
استرپتوکوک_نومونیا عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 4208 دمت گرم اینجا تا ۳بار مردود میکنن تا پول کلاس بری ولی من چون واقعا خوب بودم بار دوم قبولم کرد انشاا ... فقط پسرت😂😂😂😍 💛من میتونم💚باید بتونم🤍
mamanetahaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 5151 فقط پسرت😂😂😂😍 اره دیده استرس دارم میگه برو حالشو ببر نترس(عاشق رانندگیه)بعد یهو گفت من به جات میرم ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️