2777
2789
عنوان

نامزدی دختردایی یا..

240 بازدید | 17 پست

جشنِ پسرعمه ی همسر بابت کامل شدن خونش؟!

جفتشو امشب دعوتیم هنو تصمیم نگرفتم کدومو برم  

نکته اینکه دیشبم نامزدی دختردایی بودیم 

ولی مدتهاس با خانواده همسرم مهمونی نرفتیم

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

خب مورد دومو برو

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میگی دیشب بودی تو مراسمشون امشبو برو مراسم خانواده شوهرت...

آخه مجالس اونا اصن گرم نیس

نمیچسبه🚶💔

برا همین دو دلم

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
کامل شدن خونه چه سمیه  بعدا یک شیرینی بگیر با کادو برو تبریک بگو  برو نامزدی 💃🏼😂

تو تالارم جشن گرفتن

معلومه کلی ام ریخت و پاش کردن :/

من بودم‌میرفتم نامزدی  اگر شوهرت گیرنمیده باید بریم باخانوادم مهمونی  همون نامزدی رو برو

ن گیر نمیده خودش گفت بنظرت

کدومو بریم😂

تو تالارم جشن گرفتن معلومه کلی ام ریخت و پاش کردن :/

پناه برخدا که چه خرجای بیخودی میکنن مردم 

جشن کامل شدن خونه نشنیده بودم تاحالا 

ما معمولا یکی خونه میخره براش کادو میبریم خونش 

برا تکمیل خونه؟ 😑

آره

والا منم بابام خونه درست کرد

بعدش یه مهمونی کوچیک با اقوام نزدیک گرفتیم

ولی نه اینقدر شلوغ پلوغ و..

آره والا منم بابام خونه درست کرد بعدش یه مهمونی کوچیک با اقوام نزدیک گرفتیم ولی نه اینقدر شلوغ پل ...

برگانم 😂

ایشالا خونه براشون پر از لحظات خوب باشه 

حتما برای ساختش خیلی زحمت کشیدن 

هر چه مرهم می گذارم بند می آید مگر       ای وطن ، خون تو از اروند می آید مگر! 🖤         کاربر قدیمی