2777
2789

سلام اینجا کسی هست اطلاعی داشته باشه که ثبت نام ذخیره ها از کی شروع میشه؟

کسی اطلاعی داره دانشگاه های آزاد کلا چند نفر برمیدارند مثلاً چالوس پرستاری آزاد کلا زده 28نفر ولی حدودا 200تا ذخیره داره ؟

اونایی که قراره ورودی بهمن باشن تکلیفشون کی مشخص میشه؟

منم معطل همینم  خدا رو شکر رشته دولتی هنوز ثبت نتم اعلام نکرده وگرنه نمیدونستم چیکار کنم  هر روز دارم سایتو چک میکنم  امروز برا کاشان زده  قبولی های قطعی  طبق حروف الفبا بیان حضوری  ولی دخیره هیچی نگفتن و اینکه  ایا شما امسال کسی رو دیدین ازاد پرستاری قطعی قبول زده باشن براش؟

منم معطل همینم  خدا رو شکر رشته دولتی هنوز ثبت نتم اعلام نکرده وگرنه نمیدونستم چیکار کنم   ...

اره دوستم رتبه اش یکم بدتر از من بود من شدم ذخیره اون شده قطعی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم معطل همینم  خدا رو شکر رشته دولتی هنوز ثبت نتم اعلام نکرده وگرنه نمیدونستم چیکار کنم   ...

از کجا میبینی ؟

ذخیره چه رشته ای کجا و ردیف چند ذخیره ای؟

کسی و دیدین قبولی یا ذخیره پرستاری باشه اما نخواد بره؟

از کجا میبینی ؟ ذخیره چه رشته ای کجا و ردیف چند ذخیره ای؟ کسی و دیدین قبولی یا ذخیره پرستاری باشه ...

تو کارنامه زده  یکی همینجا میگفت ذخیره پ ستاری ام ولی هزینه ندارم میخاست بره دولتی بهداشت 

وای  تو یه منطقه ؟ انشااله همه دخیره ها قبول شن

اون دانشگاه دیگه ای رو زده من اونو پایین تر زدم اون قطعی شده اما من تکلیفم مشخص نیست حالا من از اون استرسیام این نه استرس میگیره نه تو مدرسه اینطوری بود می‌داشت آخرین روز میخواند نتیجه اش از من بهتر میشد

اون دانشگاه دیگه ای رو زده من اونو پایین تر زدم اون قطعی شده اما من تکلیفم مشخص نیست حالا من از اون ...

برا من انتخاب پنجم بود قطعا رشته های پایین  قبولی صد درصد میشد که دانشگاهها و شهرای کوچکتر بود نمیدونم..

برا من انتخاب پنجم بود قطعا رشته های پایین  قبولی صد درصد میشد که دانشگاهها و شهرای کوچکتر بود ...

برای منم همین طور هی افسوس میخورم 

چه رشته ای و کجا ذخیره شدی و ردیف ذخیرت چیه ؟

اگه امکانش هست بگو اگه که نه مشکلی نداره