2777
2789
عنوان

بچه های شما هم این مدلین

186 بازدید | 34 پست

دخترم دو سال و یکماهشه از خیلی وقت پیش تا میام دو دقه با تلفن حرف بزنم روانیم میکنه هی بهونه میاره هی میگه بغلم کن هی گوشیمو میخواد خدایا شکرت برا داشتنش اما چرا یه مادر دیگه حتی نمیتونه در طول روز پنج دقه برا خودش باشه و با دوستش یه صحبتی بکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پسر خواهر من ده سالشه هنوز نمیذاره مامانش دو دقیقه باهامون تلفنی حرف بزنه از بس میاد وسط صحبت درخواست و تقاضا داره

از یه سالگی ام همینجوری بود 😂

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
پسر من ۱۰ سالشه همینطوره

ای خداااااا

هرچی با زبون خوش میگم بذار کارم تموم شه میدم بهت یا میام بازی گوش نمیده دیگه انقدر جنگ اعصاب درست میشه که به همه گفتم اصلا دیگه به من زنگ نزنین

والا پسر خواهر من ده سالشه هنوز نمیذاره مامانش دو دقیقه باهامون تلفنی حرف بزنه از بس میاد وسط صحبت د ...

بخدا دیوونه شدم دیگه دوستای من بچه همسن دخترم دارن اونا اونور خط ساکتن فقط این چوب تو آستین من میکنه...

من خودم دختر گنده اندازه خر خان سن دارم وقتی مامانم با تلفن با خواهراش یا هرکی حرف بزنه همش تو دست و ...

نکن توروخدا عزیزم مادرا هم گناه دارن دوس دارن چند دقه برا خودشون باشن🥺

بخدا دیوونه شدم دیگه دوستای من بچه همسن دخترم دارن اونا اونور خط ساکتن فقط این چوب تو آستین من میکنه ...

درک می کنم

درک می کنم

باهاش دعوام شد حالا خودم عذاب وجدان دارم حس میکنم مامان بدی بودم اما بخدا دربست در اختیارشم کم آوردم دیگه دست تنها هم هستم همه درگیر زندگی خودشونن شوهرم شبا دیر میاد دوس دارم در حد یه تلفنی حرف زدن آرامش داشته باشم

باهاش دعوام شد حالا خودم عذاب وجدان دارم حس میکنم مامان بدی بودم اما بخدا دربست در اختیارشم کم آوردم ...

ببین همه ما این دوره ها رو گذروندیم

بچه ها میرن رو اعصاب مادر

مادر دعواشون می کنه و عذاب وجدان می گیره

این دوره هم می گذره زودتر از اونی که فکرشو بکنی