بچه ها ما دو جلسه حضوری صحبت کردیم، همه چیز اوکی بود. ایشون خیلی زود باید میرفتن تهران برای دانشگاه و کاراموزی و شماره منو گرفته بودن. دو سه روز یه بار پیام میدادن صحبتی رد وبدل میشد تا اینکه بعد یکی دو هفته یکم یخ بینمون آب شد و صحبتا از حالت خیلی رسمی در اومد البته اونم باز در حد متعارف و عرف بود، ادم متشخصی هست. بار قبلی من برای اولین بار بهشون پیام دادم و یه عکس کاملا معمولی از محل کارم و جشنی که دانش اموزام داشتن فرستادم، بعد پشیمون شدم عکسو پاک کردم پیام داد چرا پیامتو پاک کردی و اینا(مثل اینکه نوتیف رودیده بود) من نمیدونستم چی بگم گفتم یکی دو نفر تو اون عکس بودن که رو عکسشون و اینا حساس بودن من حواسم نبود. بعد یه عکس جمع و جور تر دیگه به جبرانش فرستادم. ولی انگاری که حس کرده بود دروغ گفتم و به روم نیورد.یکمی صحبت کردیم، همون صحبتای معمول
الان از اون پیام ها سه روزی هست که میگذره و هیچ خبری و پیامی ازش نیست. اینم بگم متاسفانه چون فعلا اینجا نیستن ارتباط ما فقط مجازیه نه حضوری، تا امتحانات کاراموزیشون تموم بشه بتونن برگردن تا جلسات اشنایی ادامه پیدا کنه.
من واقعا دوست ندارم این حالت رو ولی الان حس میکنم اینکه سه روزه پیامی ندادن عادی نیست. اعصابم هم بهم ریخته ست نمیخوام تو بلاتکلیفی باشم. نمیدونم من زیادی عجول شدم یا واقعا یه اتفاقی افتاده، اخه خیلی مسخره ست کسی که مشتاق به نظر میرسید سر همچین موضوعی یه دفعه کنسل کنه