2777
2789

سلام بچه ها من دارم برای تنبلی تخمدان و بارداری این رژیم رو می گیرم تازه دو روزه شروع کردم ولی سوالم اینه که این رژیم غذایی رو شوهرمم باید رعایت کنه؟ آخه اونم تعداد اسپرماش کم بود سرعتش هم کم 

منظورم دقیقا همین سیاهدونه و عسل و بادوم هست که باید بخوریم شوهرمم باید بخوره؟ 

لطفا هر کی هر چی بلده یا تجربه ای داره بگه ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوره خیلی بهتره  ببین دکترت چی میگه دارو هم در کنارش لازم داره

دارو اینا که میخوریم اتفاقا امروز از دکترم پرسیدم راجع به رژیم غذایی گفت اینا ربطی ندارن آخرم فقط گفت مغزیجات و روغن زیتون بخورین

واسع تنبلی به شما چه داروهایی میدن؟

فم استایل یا همون فولیک اسید می خورم و داروی اصلی هم لتروزول که از جمعه باید شبی دوتا بخورم و بعدشم سه تا آمپول hmg من تنبلیم خیلی شدید نیست مثلا سروقت خودم ماه به ماه پریود میشم  

ماه قبلم یه آی یو آی ناموفق داشتم حالا دکتر گفته این ماه داروهاتو بخور ببینم فولیکولات در چه حده که ببینم ای یو ای کنم یا نه

فم استایل یا همون فولیک اسید می خورم و داروی اصلی هم لتروزول که از جمعه باید شبی دوتا بخورم و بعدشم ...

امپول اچ سی جی  و کلومیفن به منم دادن نزدم دلم میخواد طبیعی باردار بشم سروقت پریود میشم و رژیم دارم ورزش میکنم شکمم کوچیکتر شده خداروشکر. مکمل زیاد مصرف میکنم 

امپول چاقت نکرد؟

امپول اچ سی چی د کلومیفن به منم دادن نزدم دلم میخواد طبیعی باردار بشم سروقت پریود میشم و رژیم دارم و ...

اره امپول hcg هم که برای آزادسازی بعد از تخمک گذاریه نه چاقم نکرد چون من کلا ماه قبل سه تا آمپول زدم این ماه هنوز نزدم ولی چهارتا دارم البته من خودم چاقم واسه همین رژیم گرفتم هم لاغری هم بارداری

شما رژیم فلورا تاجیک رو گرفتید تا حالا؟

نه رژیمش نگزفتم و اشنا هم نیستم باهاش

من پیج نیلوفر رو دنبال میکنم درمورد تنبلیه 

ولی خودم سبک زندگی و رژیممو تغییرات زیادی دادم از وقتی باشگاه میرم

گرمیجات بیشتر میخورم صبحانه عسل و بادوم .در طول روز مغزجات و میوه .مکمل .قند و شکر رو کامل حذف کردم غذامو کم کردم سرخ کردنی به ماهی یکبار رسوندم .زود میخوابم زود  بیدار میشم فقط استرس کوفتی رو نمیتونم کنترل کنم 

اره امپول hcg هم که برای آزادسازی بعد از تخمک گذاریه نه چاقم نکرد چون من کلا ماه قبل سه تا آمپول زدم ...

من شنیدم چاق میکنه واسه همین نزدم سرجاشه دست نخورده.شما چند وقته اقدامی؟

نه رژیمش نگزفتم و اشنا هم نیستم باهاش من پیج نیلوفر رو دنبال میکنم درمورد تنبلیه  ولی خودم سب ...

خب عزیزم همین رژیماست دیگه نیلوفرم یکی از ماما های فلوراست منم نمی تونم استرس رو کنترل کنم قشنگ تو گلوم نبض میزنه بی دلیل

من شنیدم چاق میکنه واسه همین نزدم سرجاشه دست نخورده.شما چند وقته اقدامی؟

من تو ازدواج قبلم ۵سال اما نه جدی البته یه بارم ای یو ای ناموفق شدم خیانت کرد جدا شدم این ازدواجم تازه تی ماه بود از همون ماه اقدام کردم چون سنم داره میره بالا خیلی ریسکیه تو ۳۳ هستم ماه قبلم یه ای یو ای ناموفق جالب اینجاست دکتر میگه تنبلیت شدید نیست عکس رنگیمم خوبه اما نمی دونم چرا نمیشه البته شوهرمم تعداد و حرکت اسپرمش ضعیفه شوهرم قبلیم یه سال بعد ازدواج کرد دوتام بچه پشت هم اورد جالب اینجاست اونم واریکوسل داشت البته ضعیف 

اینم داستان ما شما چندسالتونه؟

من تو ازدواج قبلم ۵سال اما نه جدی البته یه بارم ای یو ای ناموفق شدم خیانت کرد جدا شدم این ازدواجم تا ...

من ۲۲ سالمه ۲ ساله ازدواج کردم یکسال قرص ضدبارداری خوردم بعدش که قرص قطع کردم دیدم پریودم خیلی بهم ریخته رفتم دکتر سونو و ازمایش تنبلی نشون داد سه ماه دوفاستون داد و مکمل و یدو فولیک اینا .ماه اخری بود ک دارو میخوردم درمورد تاثیر ورزش رو تنبلی مطالب خوندم و از تیر ماه امسال شروع کردم ورزش کردن و این رژیمو گرفتم شوهرمم یکم تعداد اسپرمش کمه دکتر دارو داده ولی نمیخوره .منم همچنان تلاش میکنم هموز که نشده