بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
بهرحال من بودم میکردم چون شما سابقشو هم داری،به ریسکش نمی ارزه.
من بجایی رسبدم که بعدازچندتا زایمان ذیگه سرکلاژ رحمی بهم جواب ندادو سرکلاژ شکمی شدم
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
سرکلاژ شکمی چیه دیگه؟ من فیبروم هم دارم فکر کنم سرکلاژ کنم بهتر باشه!؟ شما اسنراحت مطلق بودی؟
سرکلاژ شکمی براکسایی که رحمی بهشون جواب نده با لاپارسکوپی ازبالای رحم میدوزند انجام میدن و فقط سزارین باید بشه. من قبل از بارداریم انجام دادم وبعدشم میتونی سرکلاژ نگه داری .اره من چون سابقم زیاد بود استراحت مطلق کردم خودمو.ولی الان باز باردارم و دیگه با وجود بچه نمیشه مطلق باشم.
می تونم بپرسم چرا قبول نکردی خیلی احتمالش کمه که کیسه آب پاره بشه
کلا شرایط سرکلاژ سخته باید استراحت زیاد داشته باشی. عفونت زیاد میکنی همون احتمال کم پارگی کیسه آب واسه منی که سالها بود درانتظار بچه بودم خیلی ترسناک بود.