2777
2789
عنوان

آزمون قلم چی

63 بازدید | 6 پست

جمعه آزمون دارم و فقط در سطح کتاب تست حل کردم بنظرتون کافیه و میتونم تراز بالا شم؟ یا باید تست های خارج از کتاب هم کار کنم؟

البته اینم بگم که فقط سوالات پر تکرار حل کردم منبعشم قلم چی هست

ممنون میشم بگید که چه کتابایی برای تست و آزمونای قلم چی خوبه ، دهم تجربیم

کاربری برای دو نفره...

جمعه؟مگه ۲۱ازمون نیس؟

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

ازمونای سال قبل و هم کار کن

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دهم تجربیم قلمچی میرم ازمون مشابه حل کردم سطحش از کتاب بالاتره مخصوصا ریاضیش زیست و شیمی هم باید خیلی دقیق و مفهومی بخونی فیزیکشم در حد کتاب عالی یاد گرفته باشی 50 درصد راحت میتونی بزنی

اللهم عجل لولیک الفرج✨

منم دهم تجربیم قلمچی میرم ازمون مشابه حل کردم سطحش از کتاب بالاتره مخصوصا ریاضیش زیست و شیمی هم باید ...

اره مخصوصا آزمون امروز خیلی سطحش بالا بود ، موفق باشی گلممم❤️

کاربری برای دو نفره...