2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی یه تومن غذای گربه نمیخریم چون بهش نمیساخت بعدم نمیتونست خوب خودشو تمیز کنه و خودشم خیلی دوست نداشت 

اوایل فقط سینه مرغ میخورد (البته اون موقع ماهی دو فک کنم میشد )الان سبزیجات با سینه مرغ اب پز میکنیم بعد مخلوط میکنیم بهش میدیم

واسه واکسن و قرصی که اول بهش داد 800 گرفت 

دفعه بعد که واکسن زد 600 گرفت 

یه تایپیکی دیروز زده بودن در مورد گربه برید بپرسید هر چند برای غذاش ماهی 1 میلیون هزینه میکردن(گربه ...

اون گربه هارو فقط یا باید کنسرو داد بهشون یا باید غذاخشک و یا فیله مرغ پخته خیلی حساس تشریف دارن 😂 

اما خب کلا غذاهای گربه و واکسناشون هزینشون بالاست

💔😞اونقدرا پول ندارم 

از من اسکاتیشه و خب هرچیزی رو نمیشه بهش داد حتی گوشتم نمیشه ادویه دار بهش داد باید اب پز کنی 

گربه های معمولی کمتر درمیاد هزینه غذاشون ولی واکسن وضد انگل رو نمیدونم

از من اسکاتیشه و خب هرچیزی رو نمیشه بهش داد حتی گوشتم نمیشه ادویه دار بهش داد باید اب پز کنی  ...

من یه گربه که مامانش ولش کرده رو میخوام به سرپرستی بگیرم 🙂.. خیلی کوچولوعه میترسم نتونه از پس خودش بر بیاد بمیره