2777
2789
عنوان

تنهایی

48 بازدید | 4 پست

بچه ها خیلی حالم بده کسیکه دلم پیشش بود امروز پست عاشقانه گذاشت( قدر نوشیدن یک چای بمانی کافیست و...) همه پسرایی که میشناختم یا ازدواج کردن یا رل زدن. خواستگار ندارم خیلی وقته، هر پسری هم میاد سمتم قصدش ازدواج نیست فقط میخواد سرگرم بشه و قصد خوبی نداره، خیلی احساس تنهایی میکنم امروزم قلبم درد گرفت چیکار کنم😪

هر کی پست عاشقانه میزاره مگه رفته تو رابطه

منم خیلی پست و استوری عاشقانه میزارم

بلاخره شما هم آدم خودتو پیدا میکنی آدم قلبتو فقط صبوری

پشیمان می شود آنکه نمی میرد برای تو....چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی                     امیری حسین و نعم الامیر                                جنسیت:مرد 
هر کی پست عاشقانه میزاره مگه رفته تو رابطه منم خیلی پست و استوری عاشقانه میزارم بلاخره شما هم آدم ...

اصلا آدمی نیست که چنین چیزایی بذاره معلومه رفته تو رابطه، همین دو ماه پیش داشت بمن می‌گفت بیا باهم دوست شیم ما که نمیتونم ازدواج کنیم. چی بگم خستم از صبوری 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا آدمی نیست که چنین چیزایی بذاره معلومه رفته تو رابطه، همین دو ماه پیش داشت بمن می‌گفت بیا باهم د ...

برا همونم که پست گذاشته قطعا پیشنهاد دوستی داده من پسرم میفهمم میدونم هم جنس خودمو میشناسم 

پشیمان می شود آنکه نمی میرد برای تو....چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی                     امیری حسین و نعم الامیر                                جنسیت:مرد