2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم وقتی ماکارونی درست میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیکت قفل بود اومدم اینجا بهت ی چیزی بگم ک بدونی اینهایی که انقدر قساوت قلب دارن با من و شما هم کیش و هم دین نیستند حتی آزاده هم نیستند. تعجب نکنید که اینجوری میگن.

تقریباً ۷۵ ساله ک این کشور اشغال شده و همیشه هم اونها وقت و بی‌وقت وقتی زنا و بچه‌ها خواب بودن روی سرشون بمب و موشک میریختن و ی تیکه از زمیناشون رو‌غصب میکردن و حالا که اونها میخوان از خودشون دفاع کنن یکسری افراد راه افتادن اونها رو‌ مظلوم نشون بدن و جای جلاد و شهید رو عوض کنند. اگر اینها پیش دستی نمی کردند قرار بود جوی خون راه بندازند ولی الان یکطرفه اتفاق نیفتاده و این موضوعه که اونهارو رو ناراحت کرده و ترسانده و میان اینجا عقده گشایی کنند و یار جمع کنن.

ببخشید تو این تاپیک مزاحمت شدم عزیزم. حلالم کن💐💐💐

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
عزیزم تاپیکت قفل بود اومدم اینجا بهت ی چیزی بگم ک بدونی اینهایی که انقدر قساوت قلب دارن با من و شما ...

آره عزیزم میدونم همه مثل هم نیستیم ولی واقعا فکرشو نمیکردم تو این جور موردی اینقدر سنگ دل باشن

بله همه ی حرفاتون درسته 👌

نه عزیزم این چه حرفیه خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون 

ملکا هستم 💚  
آره عزیزم میدونم همه مثل هم نیستیم ولی واقعا فکرشو نمیکردم تو این جور موردی اینقدر سنگ دل باشن بله ...

عزیزمی. منم خوشحال شدم با شما که بسیار بابصیرت هستید آشنا شدم. متأسفانه تمام ذهن و منطقشون رو به حرف‌های یک مشت وطن‌فروش خائن فروخته‌اند و از خودشون هیچ اندیشه‌ای ندارند و تلاش هم نمی‌کنند بفهمند.

ان‌شاءالله شما در همه‌ی مراحل زندگیت موفق باشی🌹

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...