2777
2789
عنوان

خیلی تلخه اما فهمیدم بعد از خدا فقط خودم رو دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 19 پست

اخرشم شد یه بچه کولیکی که تا دو سال فقط گریه می کرد

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری که ناراحت بشی  منم اینجور چیزا خیلی برام‌مهمه ، همیشه قضیه رو عمقی نگاه میکنم ، ولی نگ ...

اتفاقا برادر شوهرم و جاریم خییییلی عمیق نگاه میکنن

کاش جایی رو داشتم یه چند روز میرفتم

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

ازش متنفرم حیف عمری که آدم برای این زندگی گذاشته بخدا عین یه همال دارم کار میکنم خسته ام خسته

ازش متنفرم حیف عمری که آدم برای این زندگی گذاشته بخدا عین یه همال دارم کار میکنم خسته ام خسته

درکت میکنم ، خستگی روحی آدم رو بیشتر خسته میکنه تا خستگی جسمی 

ان شاالله حالت به بهترین نحو رقم بخوره