2777
2789

من هیچکس رو به عنوان پشتیبان ندارم خودم پناه خونواده ام هستم همیشه میگفتم اگر هیچکس نیست شوهرم هست همه جا هوامو داره اما فهمیدم اونی که همیشه کنارمه بعد از خدا فقط خودم هستم خیلی محبت در حق خودم و خونواده ام کرده ولی با بلدوزر از روم رد شد له شدم

حدودا نه سال پیش با برادرش که شریک بود به مشکل خوردن و شدید ترین مشکلات رقم خورد و بدترین تهمت ها رو به من زدن و همچنین شوهرم من قسم خوردم که نباشم هیچوقت. حالا بعد از فوت پدرم پارسال که اومده بودن برای گردش و اجاره داده خونشون تهران اومدن خونمون برای تسلیت و یکبارم ماه پیش برای نقاشی خونشون 11 شب فقط اومدن سر زدن و رفتن 

چند روز پیش که نتایج کنکور رو دادن دخترش تهران قبول شده مادرشوهرم بهش گفته و شوهرم تنهایی زنگ زده بهشون تبریک گفته و اصلا هم بهم نگفته 

من تازه پریروز خواهرم که جاریم خواهر شوهرش میشه بهم گفت.به شوهرم که گفتم متوجه  شدم میدونه گفتم تو چرا نگفتی گفت مگه مهمه

دیروز تو دلم گفتم زشته بالاخره دوبار اومدن خونمون ما که هر روز همدیگه رو نمیبینیم کدورتها رفع بشه بالاخره دختره تهران قبول شده درسته خوابگاه میمونه ولی کش ندم قضیه رو .، بزار یخ ها آب بشه . به شوهرم میگم بیا زنگ بزنیم دیدم من من می کنه. میگه ناراحت نشی ها ولی من اون شب زنگ زدم اگر تو هم میخوای دوباره زنگ بزنیم 

قشنگ صدای خرد شدن قلبم رو شنیدم چقدر واقعا بدبختم من. 

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

باز تو خدارو داری ما اونم نداریم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یادبگیریم غیرازخودمون رو هیچکی حساب نکنیم فقد خودمونیم و خدای خودمون

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با بلدوزر از روم رد شد میگه بگو الان فهمیدم من زنگ زدم اولا که بردار شوهرم شماره که سیو نداشت نشناخت بعدشم با این کار شوهرم یعنی من به زنم بها نمیدم

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

چون فقط به تو نگفته بود؟

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

خیلی بزرگش کردی ؛ خب حالا ب دور از کدورت ها بین بزرگترا عموی دختره جاریته و برادرزاده ا ناموسشه یجورایی خواسته بگ من روش تعصب دارم و فک نکن بچت میره غربت درس بخونه

قطرات اشک من خون تلخ قلب زخمی ام است 

با این کارش گفته همه این اختلافات تقصیر زنمه. 

وگرنه من که مشکلی نداشتم این همه سال

یعنی طرف تو دلش نمیگه اینا چه زن و شوهرین که این 5 روز بعد تازه فهمیده

خیلی بزرگش کردی ؛ خب حالا ب دور از کدورت ها بین بزرگترا عموی دختره جاریته و برادرزاده ا ناموسشه یجور ...

اگر با هم زنگ میزدیم غیر این مفهومی داشت

خیلی حالم بده خیلی اگر بدونین برادر شوهرم بدون اجازه جاریم آب نمیخوره. مگه به من میگفت نمیزاشتم زنگ بزنه 

بدتر از همه به من دو روز پیش میگه مگه مهمه که قبول شده

میدونین دلم فقط برای خودم سوخت که چه روزهایی از زندگیم بخاطر اینا نابود شد دوران بار داریم هر روز تهدیدمون میکردن