2777
2789

بدنسازی میخوام اسم بنویسم.ولی دوباره یه هزینه ای میگیرن برا برنامه😐 واقعا زورم میاد دوباره پول بدم😬😒

بنظرتون میشه قبول میکنن ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر باشگاهی ثبت نام میکنی مربی وظیفه داره برای یک ترم کامل برنامه رایگان بهت بده کی گفته هزینه برنامه جداست

با آدمی که حرفتو نمی‌فهمه بحث نکن فقط بهش بگو حق با شماست.
برام مهمه. مربی رو نمیشناسم

خب یبار امتحانی ازش برنامه بگیر

من۹۵کیلو بودم امروز شد۳ماه که میرم باشگاه با رژیم غذایی و برنامه تمرینی که مربیم داده۱۵کیلو کردم هرما۶کیلو کم میکردم ولی این ماه چون مریض شدم تا دوهفته نتونستم رژیم بگیرم و برم باشگاه بخاطر همین فقط۳کیلو‌کم کردم

عزیزم هر باشگاهی ثبت نام میکنی مربی وظیفه داره برای یک ترم کامل برنامه رایگان بهت بده کی گفته هزینه ...

این باشگاه که میرم و قبلی هم که میرفتم هزینه جدا میگیرن.

عزیزم هر باشگاهی ثبت نام میکنی مربی وظیفه داره برای یک ترم کامل برنامه رایگان بهت بده کی گفته هزینه ...

😐رایگان؟شاید هزینش کمتر باشه ولی رایگان نیستا

اینجا اولش۱۰۰بود بعدش برای بار دوم شد۱۵۰ و دیگه اخرشه

😐رایگان؟شاید هزینش کمتر باشه ولی رایگان نیستا اینجا اولش۱۰۰بود بعدش برای بار دوم شد۱۵۰ و دیگه اخرش ...

من هر باشگاهی رفتم ثبت نام کردم برنامه رایگان دادن بهم ولی اگه برنامه تمرین در منزل میخواستم و باشگاهشون ثبت نام نمی‌کردم واسه برنامه پول میگرفتن

با آدمی که حرفتو نمی‌فهمه بحث نکن فقط بهش بگو حق با شماست.