2777
2789

من اینا رو دارم ولی با کیفیت تر رنگی تر گوگولی مگولی تر و خفن تر می‌خوام اگه کسی هست که قبلاً حوصله کرده یه روتین خوشگل درست کرده عکسشو برام بفرسته ممنون میشم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنامه هایلایت کاور مارکر نصب کن خودت درست کن  استیکراش خوبن

دمت گرم ممنون از راهنماییت عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

آره برنامه دا ره بیدارشدن،لباس پوشیدن،مدرسه ،درآوردن لباس ها،گوشی نگاه کردن،تکالیف،تلویزیون،گوشی،تلویزیون،گوشی،تلویزیون،لباس پوشیدن خوابیدن😐😐😐😐😐😐

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

چقدر پسر منه 🤭

والا دیگه همون تکالیف هم میشینم پیشش تا بنویسه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

تو پینتریست بزن احتمالا با تنوع بالا میاد

نمیدونم چی هست زدم نصب بشه امیدوارم یه آماده با کیفیت پیدا کنم وقت ندارم درست کنم