2777
2789

من یه ساله ازدواج کردم ، مادرشوهرم خانم خیلی خوبی بودن ولی خوب فوت شدن و همسرم از وقتی که باهم ازدواج کردیم خیلی به من وابسته شد ، و ناز کردنش شروع شده بود خوب من گفتم عب نداره تا حالش آروم بشه به خاطر اون غم بزرگ ، مثلا میشد مثل ی پسر کوچیک برام گهگاهی البته ها ولی بیشتر اون ناز میکرد و منم خوب نازشو میکشیدم گفتم حتما چند ماهه دیگه درست میشه ، ولی الان یک سال شده و خیلی داره زیادتر میشه جوری ک حس میکنم من اصلا دیگه زنانگی ندارم ی جور بی حس شدم دیگه،,,,, , میخاستم بدونم مردی که زیاد ناز میکنه باید چه جوری رفتار کرد باهاش؟ بهشم میگم ناراحت میشه🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی مورد از نازکردناشم بگو

از من تقلید میکنه😅مثلا رفتیم بیرون یهو دلم نون خامه ای میخاد صورتمو بغض میکنم میگم نون خامه ای اونم مثلا غذای مورد علاقشو بخاد اینجوری مثل من میکنه اما دیگه خیلی زیاد شده 

راست میگی همون سر ی کاری باشم سرگرم باشم دیگه کم کم از سرش می افته

از من تقلید میکنه😅مثلا رفتیم بیرون یهو دلم نون خامه ای میخاد صورتمو بغض میکنم میگم نون خامه ای اونم ...

شوهرمنم از من تقلید میکنه و کلا مردا همینن ولی اگه کم باشه قابل تحمله مال شوهرتو معلومه داغونه