میکاعیلهستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 55 عنوان سلام خانوما کسی بوده بهش بگن بارداریش پوچه ولی نبوده؟؟؟عدد بتا چند بوده 139 بازدید | 16 پست من سه تا سونو انجام دادم اولی شش هفته بود دومی پنج هفته سومی دوباره شش هفته بود گفتن رشد نکرده باید کورتاژ کنی🥺بعد آزمایش خون دادم عدد بتا ۱۴۳۲۰ بود 1402/07/19 | 10:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میکاعیلهستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 55 هرچند ساعت بتا بیشتر میشه؟؟؟توروخدا اگه کسی هست جواب بده استرس دارم شنبه باید برم بیمارستان🥺🥺
یکتا_m_v عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5018 بتونی طبیعی سقط کنی بهتره تا کورتاژ.. بتا هم تا ساک ازت خارج نشه توخونه هست.. منم داشتم بارداری پوچ تو شش هفته رشدش متوقف شد _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
میکاعیلهستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 55 بتونی طبیعی سقط کنی بهتره تا کورتاژ.. بتا هم تا ساک ازت خارج نشه توخونه هست.. منم داشتم بارداری پوچ ... من لکه بینی داشتم ۲۰ تا شیاف بهم دادن میگن نمیتونی طبیعی سقط کنی🥲🥲عدد بتات چند بود؟؟بیشتر نشد یعنی
مهتاب۶۶۰۶ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3226 گفتن کیسه فقط پس پوچهچون دیگه تو هفته ی۶ باید جنینو میدیدمنم سقط داشتم خیلی سخته خدا کمکت کنه
میکاعیلهستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 55 دکتر نگفته صبر کنی؟ نامه بهم داد گفت تا شنبه صبر کن بعد برو بیمارستان منم فقط ۱۹ سالمه خیلی ترس دارم
میکاعیلهستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 55 پس پوچه چون دیگه تو هفته ی۶ باید جنینو میدید منم سقط داشتم خیلی سخته خدا کمکت کنه مرسی عزیزم🥺♥️
یکتا_m_v عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5018 من لکه بینی داشتم ۲۰ تا شیاف بهم دادن میگن نمیتونی طبیعی سقط کنی🥲🥲عدد بتات چند بود؟؟بیشتر نشد یعنی منم شیاف استفاده میکردم از چهار هفته ولی خونه سقط کردم 1000خورده _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
میکاعیلهستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 55 منم شیاف استفاده میکردم از چهار هفته ولی خونه سقط کردم 1000خورده عزیزم ایشالله خدا بهت نی نی خوشگل میده 🥺♥️من بتام زیاده ۱۴ هزاره🥲نمیدونم بخدا انقد فکر کردم و تحقیق کردم دیوونه شدم
میکاعیلهستم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 55 منم شیاف استفاده میکردم از چهار هفته ولی خونه سقط کردم 1000خورده ب چه دارویی سقط کردی ؟؟؟خیلی درد داره؟؟؟
یکتا_m_v عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5018 عزیزم ایشالله خدا بهت نی نی خوشگل میده 🥺♥️من بتام زیاده ۱۴ هزاره🥲نمیدونم بخدا انقد فکر کردم و تحق ... مرسی گلم خدا لطف کرد و دوباره نعمتشون گذاشت تو دلم.. از خدا میخام هر چی سریعتر دوباره شماهم بارداری سالمی داشته باشی _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5018 ب چه دارویی سقط کردی ؟؟؟خیلی درد داره؟؟؟ من دارو نخوردم دکترم گفت گروه خونیت مثبته بهتر کورتاژ نکنی. خونه تحرک داشتم زعفرون دم کرده و اسفند جوشونده خوردم اره خیلیی😔 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡