2777
2789
عنوان

دانشجوها یه سوال

233 بازدید | 22 پست

سلاام

من دانشگاه ازاد تهران جنوب اولویت اولم بوده و همونو قبول شدم ولی الان قصد دارم برم تهران مرکز، اگه حضوری برم دانشگاه تهران مرکز میتونم اونجا ثبت نام کنم؟

تهران مرکز از دانشگاه های خوبه با کنکوره همینجوری ثبت نام نمیکنه

همون که پونکه رو میگی دیگه؟

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران مرکز از دانشگاه های خوبه با کنکوره همینجوری ثبت نام نمیکنه همون که پونکه رو میگی دیگه؟

مگه ازاد نیست؟

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
میدونی چجوریه؟ باید صبرکنم روزی که خود دانشگاه اعلام میکنه برای ثبت نام برم؟

ولایی تهرانی نیستم فقد ، مشهد ازاد اسلامیش همینطوری ‌با سوابق ثبت نام میکنه اگ اونم ازاده شاید ثبت نام کنه

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
مگه ازاد نیست؟

چرا ولی بعد از علوم تحقیقات بهترین دانشگاه آزاده تهرانن

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

مدیریت بازرگانی

خب مدیریت هاش می‌ره تو سوهانک سمت نیاوران و اینا 

مهندسی هااش تو پونکه

مدیریت بازرگانی

بنظرت میارزه برای رشته روانشناسی برم آزاد ؟؟

خب مدیریت هاش می‌ره تو سوهانک سمت نیاوران و اینا  مهندسی خاش تو پونکه

درسته مرسی

من میخوام بدونم کلا میشه دانشگاهی که تو سایت دانشگاه ازاد اوردی رو ثبت نام نکنی، خودت با شرط معدل بری اون دانشگاهی که میخوای؟

درسته مرسی من میخوام بدونم کلا میشه دانشگاهی که تو سایت دانشگاه ازاد اوردی رو ثبت نام نکنی، خودت با ...

باید با سوابق تحصیلی هم انتخاب رشته میکردی تا بهت قبولی بده فکر نکنم همینطوری بری دانشگاه ثبت نام کنه 

حالا بازم بپرس

بنظرت میارزه برای رشته روانشناسی برم آزاد ؟؟

دوتا از دوستای من رفتن دوسال پیش اگه علاقه داری و به اینده رشته ات فکرکردی برو دانشگاه خیلی زیاد دولتی و ازاد فرق نمی کنه