2777
2789
عنوان

مامانای نماینده بیاین لطفا

103 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان

منو بعنوان نماینده ی کلاس دخترم انتخاب کردن 

که درخواست های مامانا رو به مدیر مدرسه انتقال بدم

به نظرتون گروه بزنم برای مامانا و اونا در جریان کارا بزارم

یا نه

اسم گروه رو چی بزارم

از تجربیاتتون بگین ممنون

ن نزن خیلی دردسرمیشه برات من س سال نماینده ام 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نزن خیلی دردسرمیشه برات من س سال نماینده ام 

آره میدونم بعضیا خواسته شون زیاده

الان رفتم سرویسا رو بهم نشون دادن که تمیزه

چون یه مامان میگفت کثیفه

ایرادای الکی

البته مدرسه ی کوچیکیه

آره میدونم بعضیا خواسته شون زیاده الان رفتم سرویسا رو بهم نشون دادن که تمیزه چون یه مامان میگفت کث ...

اصلا خواسته ب کنار هرکسی برات ی سازمیزنه شما کارخودت وبکن ازکسی نظرنپرس اصلا

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
الان شما چجوری حرفارو به مادرا انتقال میدین

چی حرفی عزیزم اونا سوالی داشته باشن ازمن میپرسن یا حضوری یا توشادمن پاسخ میدم اگه مربوط ب معلم باشه میگم ازخودمعلم سوال کنن بیشتربرای تکالیف هست جشنها کلاس ومدرسه مراسم این چیزا