2777
2789

سلام خوبین لطفا اگه میتونید کمکم کنید مغزم خسته شد از بس به اسم رمان فکر کردم 

پارسال یه کاربری تاپیک زد یه رمان که زیاد بلند هم نبود گذاشت اینجا داستان رمان در مورد دختری بود که توی مهد کودک یکی از افراد یه باند میدزدتش و اون وارد یه خونه تیمی میشه و تا ۱۷ سالگیش اونجا میمونه و بعد فرار میکنه 

فکر میکنم تو اسمش سایه داشت 

کسی این رمان رو نخونده یا اون کاربرو یادش نمیاد؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

ن فقط کاربر ،ram میشناسم ،قبلا خیلی رمان میزاشت از خانم گلکار ،اگ خواستی لینکشو برات بفرستم یا اسمشو سرج بزن 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
ن فقط کاربر ،ram میشناسم ،قبلا خیلی رمان میزاشت از خانم گلکار ،اگ خواستی لینکشو برات بفرستم یا اسمشو ...

نه عزیزم ممنون ایشونو میشناسم 

مخصوصا دنبال اون رمان بودم چون تا اخر نخونده بودم 

وای چه حس بدیه 🤧

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.