2777
2789

سلام خیلی ناراحتم دخترم اصلا بدون من نمیمونه تو کلاس نمیدونم چی کار کنم مدیر و ناظم اصلا دیگه جواب سلامم نمیدن دیروز خیلی دلم شکست .سلام دادم به مدیر اصلا جوابمو نداد.😢

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

اونا بی شعورن

احمق و کند ذهن هستند

بی قراری بچه چه ربطی به بی احترامی کردن به مادر داره.

قبل از معلم و مدیر شدن باید یاد بگیرند آدم باشند

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جدا شدن از این وابستگی باید خیلی زودتر یه کاری میکردین نه الان ک کلاس اوله.باید مهد و پیش دبستانی و کلاس های دیگه میبردین یا با یه روانشناس حرف میزدین.شما نمی‌تونید سر کلاس بشینید هر چقدرم ساکت باشید کاری نکنید نظم کلاس‌و تمرکز معلم رو بهم میزنید

مدیر بیشعوره خیلی از بچه ها اینطوری هستن

اصصصلا دعواش نکنیا هیچ توجهی هم به رفتار کادر مدرسه نداشته باش

به مرور ازش دور شو، پشت در کلاس بشین یه مدت که خیالش راحت بشه بعد یه مدت تو حیاط و... با مشاور مدرسه هماهنگ شو

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

برای جدا شدن از این وابستگی باید خیلی زودتر یه کاری میکردین نه الان ک کلاس اوله.باید مهد و پیش دبستا ...

رفته مهد پیش قشنگ میموند الان نمیدونم چرا نمیمونه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بله سالها قبل همچین موردی تو یک مدرسه داشتم ،مادرش اول سر کلاس پیشش میشست،بعد اومد بیرون کلاس گاها در کلاس باز می شد و مادرش در معرض دید بچه بود ،بعد فقط زنگ تفریح مامانش میومد و کم کم عادت کرد اما دور از جون پدر مادرش دراومد

پسر من اینجوری نبود ولی پارسال دختر جاریم تا دوماه کارش گریه بود.  مامانش اوایل تو کلاس و بعد ...

من پشت در کلاس میشستم اما دیگه مدیر نمیزاره بشینم.

اونا بی شعورن احمق و کند ذهن هستند بی قراری بچه چه ربطی به بی احترامی کردن به مادر داره.

مدیر و معلم وظیفه ندارن مادر بچه رو تو مدرسه تحمل کنن.این مشکل مادر و بچه باید خودشون حل کنن.اونا لطف کردن اجازه دادن تا الان مادر بشینه سر کلاس.وگرنه این کارشون قانونی نیست 

از بی شعوریشون بوده ،چون هیچ درکی از روانشناسی  کودک ندارن ، نمیفهمن. که مگه شما  خوشتون م ...

البته بی شعور افرادی هستند که درکی از قوانین مدرسه و کلاس و جواب به بقیه اولیا ندارند ،منظورم شما نیستید کلی گفتم.

مدیر و معلم وظیفه ندارن مادر بچه رو تو مدرسه تحمل کنن.این مشکل مادر و بچه باید خودشون حل کنن.اونا لط ...

اجازه ندارن دل یه مادر و بشکنن

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
بله سالها قبل همچین موردی تو یک مدرسه داشتم ،مادرش اول سر کلاس پیشش میشست،بعد اومد بیرون کلاس گاها د ...

من این مدت خدا میدونه خیلی سختی کشیدم اما حاظرم برای بچم همه کار بکنم که بشینه سر کلاس ولی این نحوه برخورد مدیر و ناظم واقعا ناراحتم کرده.