mahila_roshan مدیر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 558 عنوان جوش داری؟ | مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 78 پست دخترااا اگه سوال پوستی دارین بپرسین جواب میدم😍 سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami 1402/07/19 | 01:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحان_تره عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1731 عزیزم جای جوشت چه رنگیه؟ اگه جای جوش قرمز داری میتونی از نیاسینامید استفاده کنی اگه قهوه ای د ... میشه نیاسینامید و لایه بردار باهم استفاده کرد ؟
لبخندمادری عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 11423 پزشک داده بهت؟ خب بله تاثیر داره اما خیلی آب بخوررررر خیلی آبرسان مرطوب کننده استفاده کن&nbs ... اره عزیزم پزشک برام نوشتجوشام التهاب شدید داشتالان التهابش رفته ولی صورتم پر از فرورفتگی شده💔💔😭😭😭😭 یعنی شما میگی نمیره؟؟؟وااای چیکار کنم؟؟؟🥲🥲🥲نمیتونم ب خاطرشون لیزر برم نمیشه نمیتونم😞😞توروخدا اگه راهی بلدی بگو بهم🥲🙏💔 از
مشلب عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 12899 گارنیر فارماسی شوینده پوست خشک سیمپل عریزم موقع رزیم و لاعری چکار کنم پوستم شل و اویزون نشه ..و سینه ها چزوک و خراب نشه ؟
مشلب عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 12899 برای بهبود جوشم چیکار کنم🤦🏻♀️ آب شلغم یا شلعم رنده شده خودم ازش نتیحه دیدم
aram79a عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 969 فدات شم من شامپو بچه فرمولاسیونش برای بچه است عزیز دل شما برای بازوت به اسکراب احتیاج ... مرسی عزیزمصورتمو موقعه پاک کردن آرایش با چی بشورم در کل صورتمو آخر شبا با چی بشورم تا الان با شامپوبچه میشستم مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد
mahila_roshan مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 558 عریزم موقع رزیم و لاعری چکار کنم پوستم شل و اویزون نشه ..و سینه ها چزوک و خراب نشه ؟ پودر کلاژن میتونه بهت کمک کنه ویتامین های گروه ایی وبی اطلاعات دیگه ای ندارم سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
mahila_roshan مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 558 مرسی عزیزم صورتمو موقعه پاک کردن آرایش با چی بشورم در کل صورتمو آخر شبا با چی بشورم تا الان ... شامپو بچه صورت و کدر بی جون خشک و دهیدراته میکنه مهربون شما نوع پوستت چیه؟اگه چرب شوینده پوست چرب اگه خشک هم هست شوینده پوست خشک و اینکه اگه روتین ونمیدنیتو پیجمقسمت هایلایت ها گفتم سوالی هم بود بپرس مشاوره رایگان داریم@skincare_mahyarostami سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
مشلب عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 12899 پودر کلاژن میتونه بهت کمک کنه ویتامین های گروه ایی وبی اطلاعات دیگه ای ندارم ممنونم عزیزم
mahila_roshan مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 558 میشه نیاسینامید و لایه بردار باهم استفاده کرد ؟ نه عزیزم با اینکه نیاسینامید محلول امنی هست با لایه بردار تداخل داره فقط با هیالورنیک اسید میشه سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
mahila_roshan مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 558 من چند وقته چونم جوش ریز میزنه چرا ماسک میزنی؟منظورم از اون ماسکهای کرونا ست سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
mahila_roshan مدیر استارتر عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 558 عکس جوشهای پسرم رو گذاشتم بی زحمت ببینید عزیزم گرمیه یه صابون بگیر بزنه صابون ضد جوش بدن برند نوآکنه قرمزه جلدش عرق کاسنی بده بخوره همه میخوابه سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
aram79a عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 969 شامپو بچه صورت و کدر بی جون خشک و دهیدراته میکنه مهربون شما نوع پوستت چیه؟ اگه چرب شوینده &n ... مرسی دورت بگردم واقعا لطف کردی ممنون ک بدون چشم داشت ب دوستان مشاوره میدی مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد