2777
2789

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دلت

از ته قلبت

همین

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

نماز شب بخون عالیه 

بعد به نیابت از ۱۴ معصوم بخون مثلا هر شب ثوابش رو به یکی از معصومین تقدیم کن و در اخر بسپار به خدا و با جون دل بخون 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نماز شب بخون عالیه  بعد به نیابت از ۱۴ معصوم بخون مثلا هر شب ثوابش رو به یکی از معصومین تقدیم ...

نماز شب دو رکعت هست ؟ 

مثل نماز صبحه ؟ چه ساعتی باید بخونم 

یعنی ذکر استغفرالله ؟  

آره 

میگن خیلی از دعاهای ما به خطر گناهانمون بالا نمیره و خدا بخشنده و مهربانه وقتی استغفار میکنی از ته قلبت خدا هم میبخشه و حاجتتو میده 

قبل از خواب ۱۰۰ تا استغفار یا استغفار امیرمومنین بگو

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️