2777
2789
عنوان

بی اشتهایی بچه پنج ساله

3228 بازدید | 31 پست

مامانا امشب به حد مرگ گریه کردم ، تبدیل شدم به یک مادر عصبی و داغون ، بچم اصلا نه خودش غذا میخوره نه قاشق میخاد برداره ، نه گشنش میشه ، دو تا قاشق هم میخوره خوشش نیاد همرو بالا میاره گلاب به روتون 

مشکل معده ندارد ، بی اشتهایی خیلی زیادی داره ، توروخدا دارویی درمانی تجربه ای دارید بگید 

آزمایش هم تازه داده اوکی بوده ، ازینایی هم نیس که بذاری جلوش خودش گشنش باشه برداره ، یماه هم ظرف غذا جلوش باشه دست نمیزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیتزا هم نمیخوره؟

بدتر میشه چیه پیتزا اصلا سالم‌میست

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

آخی عزیزم بچه بد غذا همینه دختر ۲ ساله منم اینجوریه باز بچه شما۵ سالشه بزرگتره گشنش بشه میخوره....روی خودت کار کن سخت نگیر هرچقدر حساس باشی بدتر میشه...غذاهای مورد علاقشو درست کن هرچی که دوست داره

رفلاکس داره

ببرش پزشک گوارش اطفال بچه اذیته

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

قد و وزنش نرماله یا کمه

وزنش چقدره؟

میدونم اشتباه اما با کارتون هم نمیخوره؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
آخی عزیزم بچه بد غذا همینه دختر ۲ ساله منم اینجوریه باز بچه شما۵ سالشه بزرگتره گشنش بشه میخوره....رو ...

بدبختی علاقه به غذا نداره ، هرچی میذارم جلوش سریع فرار می‌کنه و میگه من صبحونه خوردم دیگه نهار و شام نمیخام ، صبحونه هم بزور یچیز شولکی آبکی میدم که فقط قورت بده ،غذا رو سه ساعت دهنش نگه می‌دارد قورت نمیده

چرا خیلی کم ،در حد یک وعده در هفته اونم یک اسلایس کوچیک  

هیچچجج غذای مورد علاقه نداره؟ 

ببین مثلا عدس پلو مثلا درست کن بهش بگو ۴ تا قاشق عدس پلو بخوری یه قاچ پیتزا میتونی بخوری شام هم همینه ینی دو وعده رو درست کن هر دو رو تو هر دو وعده بخوره نهار و شام

ببین همکاری میکنه

باهم برید خرید هر چی دوست داره بخر بریز تو ظرف بزار سر میز بگو اول غذا بعد ازین بخور

از لحاظ روانشناسی نمیدونم ولی دیدم با این روش عادت غذایی رو اصلاح کردن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم