2777
2789
عنوان

بی اشتهایی بچه پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3229 بازدید | 31 پست

باهاش اشپزی کن

کیک دوست داره درست کنی باهاش؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبختی علاقه به غذا نداره ، هرچی میذارم جلوش سریع فرار می‌کنه و میگه من صبحونه خوردم دیگه نهار و شام ...

پسر منم نگه میداره دهنش ، حتی آجیل و چیپس و پفک هم نمیخوره ، هیچ غذایی دوست ندارع ، ولی صبحانه کامل میخوره میسشینه یساعت صبحانه میخوره 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
بدتر میشه چیه پیتزا اصلا سالم‌میست

طرز فکر غلط خیلی هاست پیتزا به خاطر سس زیادشه که میگن مضره

ولی در اصل کامل ترین غذاست چون کل منبع ویتامین هارو داره

البته اگه به جای سوسیس و کالباس از گوشت قرمز یا گوشت مرغ استفاده بشه

حتی شبکه ی سلامت هم دربارش گفت و گو کردن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
از عدس پلو که متنفره ، سعی میکنم روی غذاهای دیگه تمرین کنم ،مرسی

هر چی دوست داره رو با بقیه چیزا میکس کن 

غذاهای سالم رو به نحو جدیدی ارائه کن وقت گیره اما امیدوارم جواب بده

بشقاب حیوانات غذایی درست کن واسش با قصه و داستان اینم شاید جواب بده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
اتفاقا تازه بیمارستان بودیم کلی سونوگرافی و ... هم‌شد ، گفتن مشکلی نداره

سلام عزیزم تاپیکی که در مورد خم گذاشتن پای بچه گذاشته بودین قفل بود اینجا میپرسم...بچه منم ۵ ماه و ۱۰ روزشه، پای راستش رو صاف نمی ذاره زمین، خم میکنه خیلی نگرانم، بچه شما اوکی شده؟ از کی درست شد؟ 

سلام عزیزم تاپیکی که در مورد خم گذاشتن پای بچه گذاشته بودین قفل بود اینجا میپرسم...بچه منم ۵ ماه و ۱ ...

بچم موقع ولی یادت فقط پای چپش رو صاف میذاره زمین، پای راستش  زانوش رو خم میکنه و نمیتونه صاف نگه داره لطفا جواب بدید