2777
2789
عنوان

جدا شم یا نه

90 بازدید | 3 پست

سلام .من هشت ساله ازدواج کردم بچه هم ندارم .شوهرم عصبی بشه خیلی بددهنه به خودم و خانوادم خیلی فحش میده.بعضی وقتا که عصبی بشه کنترلشو از دست میده مثلا زد شیشه ماشینو شکست یا با مشت زد تو در حمومو شیشه شکست و من در حد سیلی میزنه .بعضی کاراشو پنهون میکنه مثلا من از دهن بقیه میشنوم که اقا اینکارو کرده .بدقولی زیادمیکنه .ازنظر خودم زیاد تلاش نمیکنه واسه پیشرفت زندگیمون.دعوامون شد تو ماشین بودم داد زدم بهش گفتم منو ببر خونه بابام تا تکلیفمو باهات روشن کنم منو آورد بغیر از شب اول که اومدم پیام داد دیگه دوهفته س نه زنگ زده نه پیام.شما باشین چکار میکنین .در اقدامم واسه طلاق

آره اگه امکانشو داری ازش جدا شو

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستم اگه میخوای باردار بشی زیر نظر متخصص طب سنتی باش این خانم ویزیت هاشون رایگانه و خیلی عالی راهنمایی تون می‌کنه خانم دکتر حیدری به این شماره پیام بده یه تایم ویزیت بگیر عالیه به خدا من خودم ۴ تا کیست دفع کردم 

09902664957