2777
2789

چقدر دلم شکست

فقط با خوندن چند صفحه اول فهمیدم ای داد بیداد کجای کاریم ما. 

همه کاربرا بدون اطلاع از وضعیت اون خانوم قضاوتش کردن و لازم دونستن این اقا قیدشو بزنه وچ بدتر ک اون خانوم مطلقه س و یه بچه داره!! شماکه از هیچی این اقا خبر ندارین چجوری همه حقو ب ایشون دادین که فقط ۲۳ سالشه!!! مگه شما همینایی نیستین که تا تقی به توقی میخوره سریع گارد میگیرین و میگین فقط طلاق!! 

مردا فلانن و بهمان. الان چی شد!!! مگه ی زن مطلقه دل نداره 

حق زندگی دوباره نداره. ینی چوب یه انتخاب اشتباه رو ی عمر باید پس بده ک مبادا بعد طلاقش همچین برچسب هایی بش زده نشه.حرف برا گفتن زیاده ولی حقیقتا دلم شکسـت. 

خدایااا ابروی مارو دست بندهات نده نوکرتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوصفحه اولشو خوندم

اینم در نظر بگیر ک اون خانم بخاطر بی پولی ، ب این آقا نه گفته 

الان ک این آقا شرایطش اوکی شده اومده

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
بخدا هر دختر دیگه ای ام بود همین کارو میکرد😑😑

عجیبه 

ب خانم حق می دین بخاطر بی پولی قید عشق رو بزنه

ولی ب آقا این حق رو نمیدین ک چون انتخاب اول خانم نبوده ،الانم قیدش رو بزنه 

درواقع اینجوره ک اون خانم بخاطر پول آقا برگشته وگرنه چیزی تغییر نکرده 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
من دوصفحه اولشو خوندم اینم در نظر بگیر ک اون خانم بخاطر بی پولی ، ب این آقا نه گفته  الان ک ا ...

مطمعنا صرفا جهت بی پولی این اقا نبوده. از کجا معلوم شوهر اول اون خانوم پولدار بودن. بعضی از کاربرا دستشون درد نکنه راهنمایی کردن ک خانوم دنبال منفعت خودشه. بابا مگه هضم پروسه طلاق تو سن کم با یه بچه به همین راحتیه ک انقدر راحت نشستیم به قضاوت همدیگه.  

من با احترام به دختره حق میدم 

سختی کشیده ، بچه داره ، شاید خانواده اش تشویق کردن ازدواج کنه و شرایط رو تو خونه براش سخت کردن تا به خواستگارش جواب بده ، تو بارداری بهش خیانت شده ، غصه خورده ، طلاق گرفته 

با همه اینا تازه ۲۰سالشه

من واقعا ازش طرفداری میکنم و به نظرم خیلی دختر قوی به نظر میرسه به نظرم  این آقای اسی لیاقتشو حتی نداره😒

بره با ی دختره دیگ بهتره ،