2777
2789

داریم دیونه میشیم

خدایا من همش فکر میکنم لیاقت بنده هات خیلی زیاد و این زندگی حقشون نیست خدایا اشرف مخلوقاتت رو از نعمتهایی که خلق کردی بی نصیب نگذار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۰ ،۶۰ تومن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بالای 2 میلیون🤕

(تجاری میاد) 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

ما اسفند تعویض کنتور داشتیم تو شیش ماه ۱۷۰۰پول آب اومده 

دو ماه آخر ۶۳۰😐 

نمی‌دونم شاید قالیشویی داریم خودم خبر ندارم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

برا ماهم این ماه برق همینقدر اومده کلی غصم گرفت آبم هنوز نیومده جالب اینه اینقدر رعایت میکنم دیگه اگه رعایت نکنم بنظرم میلیاردی بیاد 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

ما قبلا نهایت ۲۸  بود 

این ماه ۳۰۰ اومد

آقاهه گفت آب  هفتاد درصد افزایش قیمت داشته و گرونش کردن

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html