2777
2789

عاشق شدی تا حالا؟!

سرانجامتون چی بود؟؟؟

ازش خاطره ای مونده تو دلت که سنگینیش اذیتت کنه؟!

بیا و درد و دل کن

این تاپیک واس توئه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم عشقه یا چی.اصن اسمش چیه.ولی بچه بودم.شاید ۷،۸ ساله.نوه عموی بابام رو دیدم.دوسش داشتم.الانم حتی دارم .نمیدونم واقعا.۶ ساله هم ندیدمش.اصلا نمیدونم قیافش چطوریه.اون اصن منو فک نکنم یادش باشه.ولی من دوسش دارم🤔چرا واقعا.فک نکنم بتونم فراموشش کنم.الانم نزدیک ۲۲ سال و ۸ ماهمه.

مرسی گلم یادم چند شب اول زار زار میکردم خیلی خاطره خوب و بد هس و دوس پسرم نبود فقط چهار سال بود که عاشقش بودم ول یهو گذاشت رفت جواب پی ام رو نداد حتی بار ها شماره ام رو حذف کرده بود

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

فقط میدونم پسر خوبی بود

اما بخاطر مامانم ک دوست نداشت اینجور روابطو ولش کردم

اون شبی ک بهش گفتمو هیجوقت یادم نمیره

گریه میکرد ک نرو

گفت بری دیگ عاشق نمیشم

راس میگف هنوزم هیچکی نیس تو زندگیش

و اینکه هروقت مشکلی واسم پیش اومده با اینکه دلشو شکستم از ی داداش دلسوزانه تر جوابمو داده

گاهی فک میکتم این پسر هیچوقت مث بقیه پسرا نبوده و نیست

ی جور دیگه ذات داره

هعی..ولی حیف ک دیگ....

امکان نداره فراموشش کنم و نمیکنم...

نرسیدیم بهم بخاطر  مخالفت بابام...

هرروز ناخودآگاه بهش فکرمیکنم گاهی حرف میزنم دست خودم نیست💔بعضی شبام خوابشو میبینم...شنیده بودم تااخر این ماه ازدواج میکنه...

کاش یه معجزه میشد برمی‌گشت به زندگیم 

❤🤍❤

خیلی زیاد عاشقشم ، 

چیزی ک ازش فراموش نمیکنم اول اون سالهایی ک صبح بیدار میشدم دلممم غش میرفتتت ک باش حرف بزنمم خداایاااااا، 

دوم اون روزی ک کتکم زد 🥲 خیلی زد داشتم میمردم زیر دستش وایی تا یماه درد داشتمم، خودش هم گریه میکردا ولی سوختم ک چرا بعدش معذرت خواهی نکرد 🥲 البته یبار فقط گفت ببخشید ولی تقصیر خودت بود 🫠 ،

هنوزم باهمیم منکه عاشقشم ولی چند ماهه دیگ ب زبون نمیارم و نگفتم و نمیگم 🥲 ، 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
کراش زدیم رو هم ، بعد پیشنهاد داد  چون فامیله و شرایطش اوک نیس  قبول نکردم ، فراموش نمیش ...

اخی چرا همو دوست دارید همین مهمه گلم کاش قبول میکردی

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷