2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک

46 بازدید | 11 پست

بچه ها دخترم خیلیییی یهو مریض شده الان دسترسی به دکتر ندارم صداش گرفته و سرفه بد خلطی میکنه تبم داره شربت آزیترومایسین ۲۰۰ چند سیسی بدمش؟تا فردا که ببرم دکتر خودم میدونم گلوش عفونیه ،۱۸ کیلوا دخترم تورو خدا دریغ نکنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الکی آنتی بیوتیک ‌نده به بچه

ببرم دکترم ۱۰۰ در صد میده خب هربار سرمای ساده هم میخوره دکتر میبرم انتی بیوتیک میدن من اصلا تا الان بهش ندادم اما الان واقعا حس میکنم نیاز داره

ببرم دکترم ۱۰۰ در صد میده خب هربار سرمای ساده هم میخوره دکتر میبرم انتی بیوتیک میدن من اصلا تا الان ...

پس حتما دکترش عوض کن آنتی بیوتیک فقط برای باکتری نه ویروسی . والا من اصلا استفاده نکردم از دوزش خبر ندارم انشالله که خوب میشه . نظر دادم که بگم زیاد خوب نیست آنتی بیوتیک . ببخشید ❤️

فعلا فقط تب بر بدش واسه تبش  و به دونه بجوشون واسه سرفه اش

اصلا اینبار یجوری دیگس ،ببین هفته اول رفت مدرسه سرما خورد خداروشکر زیاد شدید نبود ولی فین داشت تا خود امروز ولی سرحال بود،اروز از مدرسه اومد دیدم بی حاله یهو صداشم گرفت گلوشم خیلی داغونه پر خلط،به دونه و ۴ تخمه دادمش

پس حتما دکترش عوض کن آنتی بیوتیک فقط برای باکتری نه ویروسی . والا من اصلا استفاده نکردم از دوزش خبر ...

نه عزیز این چه حرفیه خودم مخالف سرسخت انتی بیوتیکم،ولی خب اگه گلوش عفونت داشته باشه چی اونم نباید بدم؟

اصلا اینبار یجوری دیگس ،ببین هفته اول رفت مدرسه سرما خورد خداروشکر زیاد شدید نبود ولی فین داشت تا خو ...

خب همون سرماخوردگی بهش مونده بوده ک الان خلطی شده

نترس فقط استامینوفن بدش ک تب نکنه و فردا ببرش دکتر