2777
2789

خودم 

یه زمانی بود که به خودکشی فکر میکردم خیلی حال خودم و دلم و خانوادم خراب بود خدا دستمو گرفت و بلندم کرد و یکی زد رو شونم و گفت من خودم هواتو دارم فقط ناامید نشو 

خیلی دوست دارم خدا 🥰🥰🌺🌺😘

شما هم بگید سبک میشید 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید انتخاب کنم که همسرم از محل کارش دور باشه یا خودم از خانوادم دور باشم. سخته

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

راستش همه ی امیدم به اینه که خدا صدامو بشنوه و بتونم بهمن برم دانشگاه واقعا به کمکش احتیاج دارم هرچند تا الان خیلی کارا برام کرده:)

شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه  لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻

پاره تنم مریضه.... درگیره.... بشدددددت افسرده شدممممم بشششدتتتتت..... امتحان الهی با فرزند خیلی سخته

خدایا سلامتی فرزندم رو از تو میخوام

براش دعا کنین 

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

خیلی دوست دارم خدا منو ببخشه بخاطر کارم😔

عزیزم خدا بخشنده تر و بزرگوار تر از این حرف هاست 

به قول گفتنی بهشت رفتن سخت نیست جهنم رفتن خیلی خیلی سخته 🤔 بهش فکر میکنم همیشه 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون                                   ۱۴۰۱😍  برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰                                                                                                                                ۱۴۰۳😍  خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

من تو روزای سختم فقط خودم بود و خدام

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
باید انتخاب کنم که همسرم از محل کارش دور باشه یا خودم از خانوادم دور باشم. سخته

من همیشه همسرم رو انتخاب کردم و خدارو شکر همیشه پیشرفت داشتم و مستقل بار اومدم