2777
2789
عنوان

تا حالا چند نفر به قول معروف روتون کراش زده

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 50 پست
نفهمیدم دخترا دیگه چرا؟ دایییی دیگه چرااا😦

نمیدونم بخدا نصف دخترای مدرسمون روم کراش داشتن😐خودشونم اعتراف میکردن

بچه بود دو سال از من کوچیک تره اومد گف عاشقم شده منم بلاکش میکردم از هرجا پیام میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه من رفته بودم سالن برا ورزش مقنعه و لباسو ماسک و اینارو در اوردم همه تعجب کرده بودن میگفتن ...

وای چه باحال البته خودمم کراش میزدم رو بقیه از رو رفتار آدما مثلا دو سه هفته رو یکی کراش بودم از همین دخترای مدرسمون دوس داشتم زیاد ببینمش باهاش حرف بزنم بعدش اون تموم شد رو یکی دیگه کراش زدم اونم چند ماه بود دیگه خداروشکر آدم شدم کراش نزدم🤣

دوست دارم ببینمتتتت چند سالته؟

چرا آخه؟

یکیشون که بچه پولدار بود میگف پارتنر میخوام و باید س.... کنیم که من بلاک کردمش

بعدم دیگه کراش زدم رو همسرم و با بقیه سرد بودم تا روزی که رل خودش شدم

واسه همینم کسی منو نمیخواس

یه نفرم تو دوران دوستی با همسرم مثلا عاشقم شد که اونم خودم پروندم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نشمردم😐😂

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩