من امسال دهم رشته ریاضی ام اول میخواستم برم تجربی بخاطر اینده شغلیش دوباره بهم گفتم که کنکور ریاضی قبولیش راحت تره و اینجور چیزا منم رفتم ریاضی حالا الان دوباره پشیمون شدم حس میکنم تجربی بازار کار و اینده شغلی خوب و بهتری داره
ریاضی بودم و برگردم عقب بازم ریاضی میخونم👌🏻تفاوت چندانی سال دهم نداره درسا جز هندسه و زیست اما خب پایه ی ریاضیاتت باید قوی باشه برای رشته ی ریاضی مثلا مسئله هایی که بچه های ریاضی متوجهش میشن برای بچه های تجربی تعجب آوره😄😄
شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی به شرایط آیندت داره دیگه منم هنوز وارد بازار کار نشدم اما خب نسبت به رشته ی تجربی رشته ی تاپی که برای خانوما بازاذکار داشته باشه کمتره تو رشته ریاضی
شاید عجیب باشه رفیق:) ولی من بدترین ظلم هایی که در حقم شده بود رو بخشیدم!آخه میگن تو بنده ی خدا رو ببخش تا خدا هم تو رو ببخشه😊خیلی کار سختی بود میدونی💔اما من امید دارم که خدا در قبالش بهم نگاه میکنه؛)من امید دارم که کمکم میکنه تا به هدفم برسم💪🏻من امید دارم که خدای مهربون و قشنگم دستمو میگیره تا باعث لبخند مامان بابام بشم❤️من امید دارم که بهمن ماه وارد دانشگاه میشم به لطف و رحمت خدا😍میدونی رفیق!من به خدا قول دادم که با موفق شدنم دست همنوعان خودمو بگیرم🤝🏻 (دوست مهربونم میشه لطفاً برای رسیدن به هدفم و ورودم به دانشگاه بهمن ماه دعا کنی؟🦋✨) تاپیک مربوط به زبان انگلیسی رو مطالعه کنید😁✌🏻
من ریاضی بودم بنظر م نرو ریاضی هیچیییی نداره عینهو بیابونه خشک خشک سخت افتضاح تجربی هم راس میگن شرکت کنندش زیاده اگ خرخونی برو. من برگردم عقب میرم انسانی. چون من حفظیاتم بهتره الان کارناممو ببینی مثلا ادبیات و دینی و عربی و اینام همه ۱۸. به بالا. اونوقت حسابان و گسسته و بقیه ریاضیات همه زیر ۱۸
من به این امید رفتم ک کنکورش راحته شرکت کنندش کمه. هیچم راحت نیست اصلا وحشتناکه کتاب درسی کجا. کتاب تستی کجا خود کنکوووور کجا
الان چه کاری بازار کار داره ؟ پزشک داریم دو قرون نداره پزشک داریم میلیاردی داره همینطو ...
دقیقا همینطوره
راسته میگن جدیدا شرکت ها میان دانشجو ها رو بورسیه میکنن؟مثلا میگفت کسایی که با نمره فلان و تراز فلان باشن استخدام میشن که وقتی لیسانس گرفتن استخدام همون شرکت در میان