این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام ان شالله چیزی نیس آزمایش و سونو تکمیلی ک گفتن رو انجام بده من آزمایش ان تی مشکل داشت ولی بچم سالمه کلی استرس کشیدم آخرشم زود زایمان کردم دکتری ک اون همه استرس بم دادو نمیبخشم
به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰
سلام ان شالله چیزی نیس آزمایش و سونو تکمیلی ک گفتن رو انجام بده من آزمایش ان تی مشکل داشت ولی بچم سا ...
سلام عزیزم..خداکنه بچه ی منم سالم باشه بچه ی اولمه..از اول ب جنسیت فکرنکردم و برام مهم نبود فقط گفتم هرچیه سالم باشه..اونم ک اینجوری بما استرس دادن
این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
سلام عزیزم..خداکنه بچه ی منم سالم باشه بچه ی اولمه..از اول ب جنسیت فکرنکردم و برام مهم نبود فقط گفتم ...
ان شالله سالمه عزیزم ب خداتوکل کن اگ شرایطشو داری سلفری رو انجام بده ب من گفته بودن امینوسنتز ازشمال رفتم تهران دکتر خوب ویزیتم کنه اونجا دکتر گف اصن لازم نیس آمینو انجام بدی صبر کردم تا غربالگری دوم .. دومی جوابش خوب بود
به لطف امام حسین (ع) تا اربعین دوباره مامان میشم بگو ان شالله 🤗 میدونستم امام حسینم جوابمو میده..17شهریور بیبی چکم مثبت شد ومن دوباره مامان شدم🥰