2777
2789

من هم تنبلی دارم هم پرولاکتین ولی میخوام داروی گیاهی بخورم که همه جا گیر بیاد و هر عطاری داشته باشه. شما چیزی استفاده کردین که این دورا تنظیم کنه و باردار بشید؟ 

منم لایک کن گفتن

فقط ویتاگنوس درمانشه 

من دو سال انواع و اقسام قرص و امپول های شیمیایی و استفاده کردم هیچی به هیچی 

یک ماه ویتاگنوس خوردم از روز اول پریود تا ۲۰ سیکل روزی دوتا همون ماهم حامله شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ویتاگنوس درمانشه  من دو سال انواع و اقسام قرص و امپول های شیمیایی و استفاده کردم هیچی به ه ...

من باردار نمیخام بشم فقط این تنبلی رو اعصاب ماه به ماه پریود نمیشم این ماه تموم بشه میشه سه ماه دارو هم نمیخام بخورم

عزیزم بهترین راه فقط و فقط ورزش هستش منم پریودهای نامنظم داشتم خیلی ۵ ماه میرم باشگاه خودمم باورم نمیشه انقده منظم شده عالی به خاطر استرس و پر خوری قند خون بالا میره تنظیم هورمونها بهم میریزه یه کم غذاتو کم کن سالم خوری رو رعایت کن قند وشکر حذف کن ببین چه تخمک عالی بهت میده بچه سالم و قوی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
عزیزم بهترین راه فقط و فقط ورزش هستش منم پریودهای نامنظم داشتم خیلی ۵ ماه میرم باشگاه خودمم باورم نم ...

من ورزش زیاد نمیکنم ولی پیاده روی رو دارم. شیرینی جات هم اصلا دوست ندارم. ولی استرس خیلی دارم

من باردار نمیخام بشم فقط این تنبلی رو اعصاب ماه به ماه پریود نمیشم این ماه تموم بشه میشه سه ماه دارو ...

منم پریودام نامنظمه. رفتم دکتر اصلا برام ازمایش ننوشت فقط بهم قرص دوفاستون و اوا بوست روزی یکی داده. ماهه دومه میخورم خبری نیست

من ورزش زیاد نمیکنم ولی پیاده روی رو دارم. شیرینی جات هم اصلا دوست ندارم. ولی استرس خیلی دارم

نه پیاده روی نه باشگاه منظم بری و استرس نداشته باشی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
نه پیاده روی نه باشگاه منظم بری و استرس نداشته باشی

اخه استرس رو نمیشه نداشته باشم چون همه ی اونایی که تو یه که از من دیرتر ازدواج کردن و بچه دار شدن و هرروز یکی ازم میپرسه بارداری. اصلا میگن بچه دار نمیشی. بیشتر استرس میگیرم

اخه استرس رو نمیشه نداشته باشم چون همه ی اونایی که تو یه که از من دیرتر ازدواج کردن و بچه دار شدن و ...

عزیزم مهم نباشه بگو تصمیم نداریم و هرگز و هرگز حتی به مادرت هم نگو که مشکل داری خودت و همسرتون فقط بدوننین و حل کنین والسلام متاسفانه ما ایرانیها هم فوزول هستیم ولی باشگاه استرس رو ازبین میبره بخاطر ترشح دوپامین و دیگر مواد استرس رو کنترل میکنه حالا ضرر نداره یه چند ماه برو باشگاه هم خوش هیکل میشی هم سلامت میشی هم اینکه بدون دارو بچه دار میشی. البته این تحربه خودممه اصلا مسئله بچه رو فراموش کن فقط از زندگیت لذت ببر وقتی اصلا بهش فکر نمی کنی میبینی که حامله شدی اصلا بسپر دست خدا تند تند چک نکن 

عزیزم مهم نباشه بگو تصمیم نداریم و هرگز و هرگز حتی به مادرت هم نگو که مشکل داری خودت و همسرتون فقط ب ...

عزیزم من اینقدر استرس دارم هرکاری میکنم نمیتونم همش باید حساب کنم چند روز دیگه موعد پریودمه تا حالا هزاران تست زدم. متاسفانه باشگاه نزدیکیای ما نیست. وبدی ادمای ما اینه زود بچه میارن و اگه یکی دوسه سال بچه نیاره میگن بچه دار نمیشه

عزیزم من اینقدر استرس دارم هرکاری میکنم نمیتونم همش باید حساب کنم چند روز دیگه موعد پریودمه تا حالا ...

همین حساب کردنها کارو خراب میکنه باید یاد بگیری بی خیال بشی. بزار بگن اره بچه دار نمیشم هر کاری میکنید بکنید همینی که هستم وقتی بی خیال شدی کارها رو سپردی دست خدا درست میشه قول میدم البته خودت به اون مرحله از زندگی حتما میرسی