2777
2789

امروز دکتر زنان هم رفتم ولی هیچی نداد گفت باید آمادگی روحی داشته باشی  چه ربطی داره اخه مگه همه فکر خیال ندارن فقط من دارم اعصابم خورد  منی که میل جنسی بالایی داشتم الان هیچ ب هیچ دوس ندارم شوهرم بهم دست بزنه

خیلیم ربط داره به آمادگی‌روحی

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا

کاملا رابطه ی مستقیم با روح و روان داره

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
مشکلات همیشه بوده  مخصوصن تو زندگی من ولی این مدلی نشده بودم

سعی کن درست کنی خودتو

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

همیشه به امادگی روحی ربط نداره.من خودم بعد زایمان تا یک سال کاملا سرد بودم.یعنی مثل یخ

اولش نمیدونستم چرا بعد فهمیدم بخاطر این بوده که بعد زایمان خودمو بستم به اب یخو هندونه و خاکشیرو...چیزای سرد.رحمم سرد شده بود.ده ماهم پریود نشدم