قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
بیکارم انقدرم جذاب و ناز نیستم که بگم نیاز به پول و ...ندارم آیندم تضمین فعلا ۲۶ سالم مجردم نمیدونم آیندم رو هواست بابا و مامانم ازم میخوان تو خونه بمونم عین قدیمی ها باشم اما خدام دنبال استقلال مالیم به جای کمک بهم تحقیرم میکنن
بیکارم انقدرم جذاب و ناز نیستم که بگم نیاز به پول و ...ندارم آیندم تضمین فعلا ۲۶ سالم مجردم نمیدونم ...
عزیزم منم تقریبا شرایط مشابه تورو دارم ولی تصمیم گرفتم دست بزارم رو زانوهام شرایطو بپذیرم و خودم برای خودم تلاش کنم . هر طور شده مستقل شو اگ اجازه نمیدن بیرون کار کنی با یه کار هنری خونگی شروع کن مثلا ایده کیک و دونات میتونی پیج بزنی ب همشهریات بفروشی یا هر ایده دیگ اگ بتونیم بیرون شاغل بشیم چ بهتره کم کم پولاتو جمع کن و تو اون ضمینه ای ک دوس داری فعالیت کن یا برو دنبال علایقت حرفای بقیه رو هم پشت گوشت بنداز بیخیال حرف بقیه
ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️