2777
2789
عنوان

دندون😔

107 بازدید | 16 پست

دخترم به خاطربالااومدن دندون عقلش سفالکسین ۵۰۰ ومفنامیک اسیدمیخوره الان ۶روزه..گلودردش خوب شده ولی هنوزیه کم دردداره.ورم صورتش خوب نشده..

چرا ورم صورتش خوب نمیشه نگرانشم😔

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت ازعفونت ورمه؟ لثش ورم داشت الان بهتره.ولی ورم صورتش همونطوری مونده

ببین دندون وقتی عفونت کنه صورت ورم میکنه ف‌ر کنم دندون دخترت عفونت داره که صورتش ورم داره باز نمیدونم ولی ببر دکتر 

کمپرس یخ چی؟  من روز اول ۳ ساعت کمپرس کردم کامل ورمش رفت البته یکیش جراحی کرده بودم ۳ تا دیگه ...

نه کمپرس نزاشته.به نظرت الان بزاره تاثیرداره؟

آره الانم خوبه بزار حتما نتیجه میگیره ۲ ۳ ساعت بزارید ۱۰ دقیقه یه بار بردارید 

ممنون عزیزم لطف کردی🌹🌹🌹

میشه کامل بگی چه طوری بزارم؟اون ۲ ۳ساعت ثابت روی صورتش باشه؟

ممنون عزیزم لطف کردی🌹🌹🌹 میشه کامل بگی چه طوری بزارم؟اون ۲ ۳ساعت ثابت روی صورتش باشه؟

خواهش میکنم💖

نههه

۱۰ دقیقه یه بار ۲ ۳ دقیقه بردارید دوباره بزارید تا ۲ ۳ ساعت همین کار تکرار کنید خوب میشه انشاءالله❤️

خواهش میکنم💖 نههه ۱۰ دقیقه یه بار ۲ ۳ دقیقه بردارید دوباره بزارید تا ۲ ۳ ساعت همین کار تکرار کنید ...

خیلی خیلی خوبی شما⚘⚘⚘🌹🌹🌹❤❤❤